Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Valmiera/Glass" pārsteidz "Turību", Ķekava nostiprinās 1. vietā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

LBL2: "Valmiera/Glass" pārsteidz "Turību", Ķekava nostiprinās 1. vietā
"Valmiera/Glass ViA" basketbolisti
Foto: Valmiera/Glass ViA Facebook

Šovakar divās LBL 2. divīzijas spēlēs uzvaras guva "Valmiera/Glass ViA", kas mājās ar 67:62 pārspēja BA "Turība", kā arī BK "Ķekava", kas viesos ar 77:65 pārspēja RSU.

Pirmajā spēlē "Valmiera/Glass" līdzīgā pirmajā ceturtdaļā bija pārāki ar 17:15, kamēr "Turība" atbildēja ar ko līdzīgu spēles otrajā ceturksnī. Pēc pirmā puslaika ar 43:42 vadībā bija viesi no Rīgas. Trešajā ceturtdaļā ritēja ļoti mazrezultatīva spēle, kurā ar divu punktu pārsvaru atkal pārāki bija mājinieki, kas ļāva pirms pēdējām desmit minūtēm viņiem būt vadībā ar 50:49. Pēdējā spēles nogrieznī komandas apmainījās ar vadību, tomēr pašā spēles izskaņā pārāka tomēr izrādījās "Valmiera/Glass" komanda, kas uzvarēja ar 67:62.

Rezultatīvākais šajā spēlē bija mājinieku spēlētājs Oto Grīnbergs, kam 16 punkti, desmit punkti un 16 atlēkušās bumbas Klāvam Dubultam. Viesu rindās trīs spēlētājiem bija pa 11 punktiem - Arnim Atem, Elvijam Mičulim un Dāvidam Kārlim Muižniekam.

Pēc šīs spēles Valmieras komanda saglabā ceturto vietu, kamēr BA "Turība" ir trešajā vietā turnīra kopvērtējumā.

Otrajā dienas spēlē ķekavieši jau spēles pirmajā ceturtdaļā lika stingrus pamatus uzvarai - 26:13. Līdz puslaika beigām viesi palielināja vadību līdz 16 punktiem - 44:28. Pēc tāda paša grafika noritēja arī spēles trešā ceturtdaļa, kuru viesi noslēdza jau ar 19 punktu pārsvaru - 67:48. Spēles pēdējā ceturksnī mājinieki RSU nedaudz pietuvojās, tomēr tas "Ķekavas" uzvaru neapdraudēja - 77:65.

Rezultatīvākais šajā spēlē ar 22 punktiem bija "Ķekavas" spēlētājs Nauris Miezis. RSU rindās 12 punkti Jurģim Eglītim.

Pēc šīsdienas spēles BK "Ķekava" nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, kamēr RSU saglabā piekto vietu.

Izmantotie resursi:
LBL 2 | Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2017-03-10 22:14, pirms 7 gadiem
Labs kapiņš Valmierā bija! Visu cieņu Grīnbergam par aukstasinību tālmetienos, bez tā būtu šovakar auzas.

     [+] [-]

, 2017-03-11 09:35, pirms 7 gadiem
''Turība'' pārsteidza, zaudējot SBL pusfinālā.