Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2 noslēgusies regulārā sezona, sāksies ''play-off''

Krišs Upenieks

LBL2 noslēgusies regulārā sezona, sāksies ''play-off''
BK Ķekava - regulārās sezonas uzvarētāja
Foto: BK Ķekava

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas ietvaros šodien ''BJBS Rīga'' savā laukumā 79:100 piekāpās ''Latvijas Universitāte/ BS Rīga'' basketbolistiem. Ar to arī noslēdzās pēc spēka otrās Latvijas basketbola līgas regulārās sezona.

Alberts Putāns uzvarētājiem demonstrēja produktīvāko sniegumu ar 13 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām, sešām rezultatīvām piespēlēm un sešām pārtvertām bumbām. Dāvids Leopolds Ozoliņš pievienoja 18 punktus un 14 atlēkušās bumbas, bet rezultatīvākais ar 21 punktu bija Dāvis Klegeris. Mājinieku sastāvā ar 17 punktiem izcēlās Niks Rimšāns.

LBL 2. divīzijas regulārās sezonas turnīrs šosezon aizritēja divos posmos. Pirmajā posmā 21 komanda, ņemot vērā pērnā čempionāta rezultātus un ģeogrāfisko principu, tika sadalītas trijās apakšgrupās. Pa četrām labākajām komandām no katras apakšgrupas otrajā posmā cīnīsies par 1.-12.vietu, pārējās – par 13.-21.vietu.

Astotdaļfinālā piedalīsies 16 komandas, sacenšoties divu spēļu sērijās (uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā). Pirmā spēle notiks pie vienības, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā. Jau astotdaļfinālā savā starpā tiksies pērnie finālisti Mārupes SC – BK “Saldus”.

Astotdaļfināla pāri

Spēle
BK “Ķekava” (1.) – Madona/BJSS (16.)
“BA Turība” (2.) – BJBS “Rīga/DSN” (15.)
BK “Jelgava”/BJSS (3.) – LU/BS “Rīga” (14.)
“Valmiera Glass VIA” (4.) – “Ventspils Augstskola” (13.)
“Ogre/Kumho tyre”-2 (5.) – “Gulbenes buki” /BJSS (12.)
RSU (6.) – Līvāni (11.)
Mārupes SC (7.) – BK “Saldus” (10.)
OC “Limbaži” (8.) – RTU (9.)

Izmantotie resursi:
basket.lv