Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Valmiera Glass/ViA" grauj; Kaufmanis iemet 9 trīnīšus un gūst 39 punktus

Andrejs Siliņš

LBL2: "Valmiera Glass/ViA" grauj; Kaufmanis iemet 9 trīnīšus un gūst 39 punktus
Edgars Kaufmanis, ''Valmiera/Ordo-2''
Foto: bkvalmiera.lv

Pie uzvarām Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrajā divīzijā trešdienas vakarā tika divas Valmieru pārstāvošās komandas - "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" un "Valmiera/Ordo-2".

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" viesojās Ogrē, kur ar rezultātu 89:48 apspēlēja vietējo "Ogre/Kumho Tyre-2". Viesi dominēja visa mača garumā un izcīnīja 16. uzvaru 22 aizvadītajās spēlēs, kamēr ogrēniešiem šis bija 11. zaudējums 22 mačos. Abas komandas turnīra tabulā atrodas blakus - valmierieši ir ceturtie, bet Ogres komandai piektā pozīcija.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 21 gūto punktu bija Jānis Engers, bet "double-double" rādītājus pievienoja divi citi spēlētāji. Reinis Ermansons izcēlās ar 11 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, bet 19 punkti un 15 bumbas Māra Riekstiņa kontā. Viņam arī trīs bloķēti metieni. Mājiniekiem ar 17 punktiem izcēlās Raimonds Pabrieža.

Turnīrā par 13. līdz 21. vietu "Valmiera/Ordo-2" izbraukumā Rīgā atspēlējās no mīnus 13 un ar 95:88 pieveica "Rīgu/Rīdzeni". Valmieriešiem tas bija septītais panākums 15 spēlēs, bet "Rīdzenes" puišiem 14. zaudējums 16 mačos. "Valmiera/Ordo" fārmklubs atrodas sestajā vietā, bet "Rīdzenei" priekšpēdējā astotā pozīcija tabulā.

Uzvarētājiem Edgars Kaufmanis izcēlās ar 39 punktiem, realizējot deviņus no 11 izmestajiem trīspunktu metieniem. Pa 16 punktiem sameta Daniels Gersons un Rainers Kalniņš, kuram arī 16 rezultatīvas piespēles. Savukārt "Rīdzenes" labā Edgars Lācis guva 24 punktus, bet Kārlim Ozoliņam 18 punkti un desmit bumbas.

Vairāk par Kaufmani LBL2 turnīrā šosezon vienā spēlē iemetuši tikai trīs spēlētāji - ķekavnieks Nauris Miezis pret "Rīdzeni" guva 46 punktus, madoniešu amerikānis Martins Terels Barets pret "Jēkabpili-2" sameta 42 punktus, bet pa 40 guvuši jau minētais Miezis (pret "Turību") un "DSN/Sporta bode" spēlētājs Kristaps Salmiņš (arī pret "Rīdzeni"). Tikpat, proti, 39 punktus pret "Ventspils Augstskolu" šosezon iemeta jelgavnieks Edgars Krūmiņš.

Deviņi realizētie trīspunktnieki vienā mačā ir atkārtots labākais sezonas rādītājs - iepriekš to paveica jau minētais DSN audzēknis Salmiņš.

     [+] [-]

, 2017-03-16 09:57, pirms 7 gadiem
Mazais Kauča samācījies no bračkas troikas lidināt 😁