Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" pārbauda bulgāru uzbrucēju un spēlēs pret Ēģiptes izlasi

Agris Suveizda

"Jēkabpils" pārbauda bulgāru uzbrucēju un spēlēs pret Ēģiptes izlasi
Alekss Simeonovs
Foto: BKJekabpils.lv

BK “Jēkabpils” šonedēļ sāk aktīvus treniņus, gatavojoties jaunajai sezonai, vēstīts kluba mājaslapā. Pirmajā treniņā komandai pievienojās uz pārbaudes laiku pieņemtais bulgāru basketbolists Alekss Simeonovs, kā arī jaunais vienības fizioterapeits Uldis Raiskums. Pirmās pārbaudes spēles plānotas jau šajā nedēļas nogalē.

Pēc neliela atpūtas brīža starpsezonā, BK “Jēkabpils” šodien atsāka treniņus Jēkabpils stadionā. Neizpalika satikšanās prieks un iepazīšanās ar jaunajiem cīņas biedriem, ar ko nāksies roku rokā aizvadīt visu nākamo sezonu. Bez gariem ievadiem “lūši” galvenā trenera Igora Miglinieka vadībā ķērās pie savas fiziskās formas uzlabošanas.

Šonedēļ Jēkabpils vienība aizvadīs divus treniņus dienā, un jau nedēļas nogalē komanda dosies izbraukumā uz Kauņu Lietuvā, lai aizvadītu pirmās pārbaudes spēles. Viena no tām klubam būs vēsturiska - “Jēkabpils” komanda pirmo reizi spēlēs pret valstsvienību - Ēģiptes nacionālo izlasi. “Tā ir komanda, kas vienmēr tiek Āfrikas čempionātu finālos. Otrajā dienā pretinieks pagaidām vēl nav zināms,” komentē Igors Miglinieks. BK “Jēkabpils” bija iespēja ar ēģiptiešiem spēlēt divas dienas pēc kārtas, taču komanda jūtas piederīga savai pilsētai un izvēlējās palikt Jēkabpilī, lai ar jēkabpiliešiem atzīmētu pilsētas svētkus.

Kā jau iepriekš minēts, uz pārbaudes laiku BK “Jēkabpils” sastāvam ir pievienojies 22 gadus jaunais bulgārs Alekss Simeonovs. Pērno sezonu 203 centimetrus garais uzbrucējs aizvadīja “Levski Sofia” komandā. Bulgārijas Nacionālajā līgā 26 spēlēs vidēji nepilnās 28 minūtēs laukumā Simeonovs guva 13,3 punktus, izcīnīja 3,3 atlēkušās bumbas, un atdeva 5,2 rezultatīvas piespēles. Savukārt Adrijas līgā 25 spēlēs vidēji 23 minūtēs - 9,4 punkti, 2,2 atlēkušās bumbas un 3 rezultatīvas piespēles. Basketbolistam šī būs pirmā pieredze ārvalstu klubā.

Pirmo pieredzi darbā ar profesionālu basketbola komandu šosezon gūs fizioterapeits Uldis Raiskums no Rīgas. Līdz šim Raiskums trīs gadus strādājis medicīnas sabiedrībā “ARS”, šobrīd maģistrantūrā studē sporta fizioterapiju. Un tomēr fizioterapeitam basketbols nav svešs, jo pats 11 gadus to ir spēlējis. “Lielā pieredze sāksies tagad. Tas ir izaicinājums!” komentē BK “Jēkabpils” fizioterapeits U. Raiskums.

Tāpat sezonas sagatavošanās treniņos ir pievienojušies četri jaunieši, kuriem ir piedāvāta vienreizēja iespēja gūt pieredzi, trenējoties ar basketbola meistariem. “Es labprāt paņemtu vēl vairāk jauniešu Šobrīd komandā pagaidām ir tikai astoņi spēlētāji, tāpēc pieliku klāt jaunos puišus, lai ir viegli treniņi ar 12 cilvēkiem. Jauniešiem tas būs liels ieguvums. Īpaši prieks, ka tagad jau ir no kā paņemt spēlētājus Jēkabpilī - 2000. gadā dzimušos Kristeru Elksnīti un Matīsu Surkuli. Es redzu, ka viņi var palīdzēt pilsētai. Un pēc tam varbūt arī kaut kur augstāk,” komentē I. Miglinieks.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - BK “Jēkabpils” atsāk treniņus...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 17:57, pirms 9 gadiem
Ance arī paliks komandā?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 18:03, pirms 9 gadiem
Levski izkrita no Adrijas liigas, jo ienjeema pedejo vietu regulaarajaa chempionaataa, BUL chempii izstaajaas 1/4 finaalaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-08-03 18:32, pirms 9 gadiem
Kas kuram skaists. Man gladiolas skaistākas liekās.
golsss rakstīja: Konkreets skaistulis. Ja veel basketbolu maak speeleet. Apmeeram jau Jeekabpilij ar ssaadu leggionaaru, tikai bronzas medallas uzreiz var LBL piesskkirt par 2015/2016 sezonu.

  +3 [+] [-]

, 2015-08-03 19:01, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Konkreets skaistulis. Ja veel basketbolu maak speeleet. Apmeeram jau Jeekabpilij ar ssaadu leggionaaru, tikai bronzas medallas uzreiz var LBL piesskkirt par 2015/2016 sezonu.
THFU gomosjaikin
Kā ir ar Burwell un Taylor, citas komandas jau atraduši ?

Interesē, spēli pret Ēģipti varēs kaut kur redzēt ?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-03 19:03, pirms 9 gadiem
Njā, principā BK Jēkabpils sevi šobrīd reklamē visefektīvāk no visiem LBL klubiem. Vismaz tāds ir mans necilais viedoklis. Arī attīstībā iet pareizajā virzienā, bet nākamgad lai dabūtu bronzu būs smagi jāsvīst .

     [+] [-]

, 2015-08-03 19:23, pirms 9 gadiem
Labi stati. Māk piespēles dot, māk pats iemest. Būs interesanti. Spēle ar Ēģiptes izlasi - tas jau ir kaut kas Latvijas ne tam spicākajam klubam. Lai tik veicas.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-03 19:37, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Arī attīstībā iet pareizajā virzien..,
Kur Tu Jēkabpilij kādu attīstības iedīgli redzi?
Neviena spēlētāja no Jēkabpils vai apkārtnes, vispār neviena gados jauna spēlētāja. Un vēl to visu blici cīņā vedīs slavenais Latvijas patriots Miglinieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-03 20:07, pirms 9 gadiem
Izskatas ka bus labs kadrs. Jabut labai sezonai, Jekabpilij bronzu gribes atnemt gan Valmiera, gan Liepaja un domajams ari Barons ar Jurmalu iejauksies saja cina, kas no ta sanaks-loti interesanta sezona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-03 20:32, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Valmierai konkreets sudrabs.
Kam zelts, Jekabpilij vai Liepajai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-03 21:58, pirms 9 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Kur Tu Jēkabpilij kādu attīstības iedīgli redzi?
Neviena spēlētāja no Jēkabpils vai apkārtnes, vispār neviena gados jauna spēlētāja. Un vēl to visu blici cīņā vedīs slavenais Latvijas patriots Miglinieks.
Dīvains esi, bij rakstīts ka piedalās vairāki jaunie spēlētāji, tai skaitā jaun ie jēkabpilieši Kristers Elksnītis un Matīss Surkulis. ???

  +2 [+] [-]

, 2015-08-04 08:50, pirms 9 gadiem
Salceviča kungs, volejbola komanda Jēkabpils "Lūši" ar gaida kādu EUR, lai varētu izmantot godīgi nopelnīto vietu "Schenker" līgā

Vai viss jāgrūž tikai basketbolā ?

  +2 [+] [-]

, 2015-08-04 10:19, pirms 9 gadiem
poxis15 rakstīja: Dīvains esi, bij rakstīts ka piedalās vairāki jaunie spēlētāji, tai skaitā jaun ie jēkabpilieši Kristers Elksnītis un Matīss Surkulis. ???
Nu,pagājušajā sezonā treniņu procesā piedalījās Kohanovs un Stiebriņš, pat bija laikam iekļauti sastāvā un kur viņi ir tagad? Kkā nemanu BK Jēkabpils rindās. Varēja taču iesaistīt.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-05 17:23, pirms 9 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Salceviča kungs, volejbola komanda Jēkabpils "Lūši" ar gaida kādu EUR, lai varētu izmantot godīgi nopelnīto vietu "Schenker" līgā

Vai viss jāgrūž tikai basketbolā ?
Nestreso. Sponsori jau ir atrasti.