Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"LOC Cup 2015" turnīrā Liepājā piedalīsies arī Mazura vadītais "Dynamo"

"LOC Cup 2015" turnīrā Liepājā piedalīsies arī Mazura vadītais "Dynamo"
Uvis Helmanis
Foto: Ģirts Gertsons, liepajaslauvas.lv

Pēc nepilnām divām nedēļām, no 11. līdz 13. septembrim, jau septīto reizi norisināsies Liepājas Olimpiskā centra organizētais basketbola turnīrs profesionālām vīriešu komandām “LOC Cup 2015”. Turnīrā kopumā piedalīsies četras komandas no trim valstīm, tostarp pašmāju basketbola klubs “Liepāja/Triobet”.

Šā gada Liepājas Olimpiskā centra organizētais turnīrs būs pārstāvēts ar divām latviešu un pa vienai Kazahstānas un Krievijas komandai. Latviju šajā turnīrā pārstāvēs “Jūrmala/Fēnikss” komanda un pašmāju „Liepāja/Triobet” basketbolisti. No Krievijas uz turnīru ieradīsies Nikolaja Mazura vadītā “Maskavas Dynamo” vienība, bet Kazahstānu pārstāvēs BC „Caspiy Aktau” komanda, kura plāno piedalīties arī Baltijas Basketbola līgā un visticamāk savas spēles aizvadīs tieši Liepājas apakšgrupā.

Šogad Liepājas turnīrā nepiedalīsies pašmāju publikai labi zināmā “TU/Rock” vienība no Igaunijas, kur vairāki spēlētāji pārstāvēs izlases rindas gaidāmajā Eiropas čempionātā, bet mēneša beigās Tartu norisināsies BBL kausa izcīņa.

Komandas savas spēles aizvadīs vienā grupā, cīnoties katram ar katru. Kopumā tas nozīmē trīs spēles katrai komandai. "Liepāja/Triobet" piektdien mērosies spēkiem ar Kazahstānas vienību BC “Caspiy”, savukārt sestdien pretiniekos būs Mazura vadītā “Maskavas Dynamo” komanda. Svētdien noslēdzošajā spēlē liepājniekiem pretim stāsies Arņa Vecvagara pārstāvētā “Jūrmala/Fēnikss” vienība. Uzreiz pēc spēlēm notiks apbalvošanas ceremonija, kurā tiks apbalvotas ne tikai labākās komandas, bet arī meistarīgākie spēlētāji katrā komandā.

Atgādinām, ka iepriekšējā gadā par uzvarētājiem kļuva tieši pašmāju basketbolisti “Liepāja/Triobet”, kas finālā neatstāja nekādas cerības Latvijas vicečempioniem BK “Ventspils” (81:61).

"LOC Cup 2015" spēļu kalendārs:

DatumsLaiksNotikums
11. septembris17:00Jūrmala/Fēnikss - Dynamo
19:25Atklāšanas ceremonija
19:30Liepāja/Triobet - Caspiy
12. septembris16:00Caspiy - Jūrmala/Fēnikss
18:30Dynamo - Liepāja/Triobet
13. septembris11:00Caspiy - Dynamo
13:15Liepāja/Triobet - Jūrmala/Fēnikss
15:30Apbalvošanas ceremonija

  +3 [+] [-]

, 2015-09-02 10:29, pirms 9 gadiem
Kas ar sastāvu Liepājai? Izskatās, salīdzinājumā ar Valmieru un Jēkabpili, galīgi paplāni.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-02 10:45, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Kas ar sastāvu Liepājai? Izskatās, salīdzinājumā ar Valmieru un Jēkabpili, galīgi paplāni.
Nav naudiņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja