Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"UNICS" sakauj "Nizhny Novgorod" un kļūst par pēdējo VTB līgas finālisti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"UNICS" sakauj "Nizhny Novgorod" un kļūst par pēdējo VTB līgas finālisti
Foto: Unics Kazan

VTB Vienotās līgas noslēdzošajā ceturtdaļfināla mačā punktu sērijai (3-1) pielika Kazaņas "UNICS" vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 101:86 apspēlēja "Nizhny Novgorod".

Ja iepriekšējās divās cīņās Ņižņijnovgorodā vietējā komanda kazaņiešiem sagādāja milzīgas problēmas, izcīnot uzvaru ar 77:74, kā arī trešajā mačā piekāpjoties vien pagarinājumā (94:95), tad šovakar laukumā līdzīgi kā pirmajā abu komandu spēlē (84:66) dominēja "UNICS".

Lielāko daļu no pirmās ceturtdaļas pārsvars gan piederēja "Nizhny Novgorod", kas vienubrīd pat bija aizdzinusies deviņu punktu attālumā (22:13), tomēr līdz ceturkšņa beigām "UNICS" atguvās un panāca neizšķirtu - 24:24.

Mača otrajā un trešajā ceturtdaļās mājinieki veica izšķirošo grūdienu, kas rezultējās ar to, ka "UNICS" trešās desmitminūtes gaitā atradās vadībā ar milzīgu 20 punktu pārsvaru - 70:50.

Lai arī spēles baigās "Nizhny Novgorod" spēja veikt 13:3 izrāvienu, tomēr ar to nebija pat tuvu, lai viesi iespētu iekrampēties cīņā par uzvaru, "UNICS" izcīnot panākumu ar 101:86.

Ņižņijnovgorodas vienībai nebija pietiekami arī ar serba Stefana Jelovaca kārtējo lielisko sniegumu - 27 gūti punkti un deviņas atlēkušās bumbas. Tikmēr uzvarētāju rindās ar 24 punktiem un deviņām bumbām zem groziem izcēlās Moriss Idurs.

VTB Vienotās līgas pusfinālā "UNICS" spēkosies ar Sanktpēterburgas "Zenit", kamēr daudzkārtējā turnīra čempione Maskavas CSKA eksaminēs Maskavas apgabala "Khimki".

     [+] [-]

, 2018-05-31 22:27, pirms 6 gadiem
Virsraksts vienkārši ''iespārda''.

     [+] [-]

, 2018-06-01 09:09, pirms 6 gadiem
virsraksts vienkārši bomba jeb**

     [+] [-]

, 2018-06-01 09:10, pirms 6 gadiem
kādu vēl finālisti ? šis bija pusfināla mačs ? es nevaru, tāds stulbums.

     [+] [-]

, 2018-06-01 14:30, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка