Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šveds plosās un ar iespaidīgu double-double palīdz "Khimki" izslēgt "Loko"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šveds plosās un ar iespaidīgu double-double palīdz "Khimki" izslēgt "Loko"
Aleksejs Šveds
Foto: vtb-league.com

Par VTB Vienotās līgas pirmo pusfinālisti kļuvusi Maskavas apgabala "Khimki" vienība, kas, pateicoties sava līdera Alekseja Šveda 33 gūtajiem punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, ar rezultātu 86:73 arī trešajā ceturtdaļfināla sērijas mačā apspēlēja Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

Spēles pirmajā puslaikā gan labāk izskatījās "Loko", kas līdz lielajam pārtraukumam no saviem pretiniekiem divreiz bija spējusi atrauties 11 punktu attālumā - pirmoreiz tas notika mača sākumā (14:3), bet otrreiz jau otrās ceturtdaļas vidū - 41:30. Pārtraukumā dzelzceļnieki gan devās vien ar piecu punktu vadību - 44:39.

"Loko" savu iniciatīvu saglabāja līdz pat trešā ceturkšņa vidum, kad "Khimki" ar deviņu bezatbildes punktu izrāvienu no sev nelabvēlīgā 45:51 panāca 54:51. Turpinājumā maskaviešu handikaps kļuva arvien drošāks, "Khimki" izcīnot drošu uzvaru ar 86:73, kas sērijā ļāva triumfēt ar negaidīti pārliecinošo 3-0.

Vakara otrā cīņa izvērtās daudz dramatiskāka nekā pirmā. Latviešu Inga Baumaņa un Mārtiņa Kozlovska tiesātajā spēlē starp "Niznhy Novgorod" un Kazaņas "UNICS" neviena komanda nespēja iegūt nozīmīgu pārsvaru, lielākajai starpībai starp komandām esot septiņiem punktiem trešajā ceturtdaļā - 60:53 "Nizhny Novgorod".

Pamatlaika beigas, turpretim, noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu (85:85), tādēļ komandām nācās spēlēt papildus piecas minūtes. To dramatiskā izskaņā pēdējā sekundē "UNICS" rezultatīvākais spēlētājs (21 punkts) Melvins Edžims ar divpunktu metienu izrāva uzvaru (95:94), kā arī atguva vadību (2-1) sērijā savai vienībai. Šoreiz mājiniekus neglāba arī serba Stefana Jelovaca 21 gūtais punkts un astoņas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
VTB United League

     [+] [-]

, 2018-05-28 22:16, pirms 6 gadiem
MVP
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja