Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līga uz 3 mēnešiem atstādina Rīgai labvēlīgos tiesnešus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

VTB līga uz 3 mēnešiem atstādina Rīgai labvēlīgos tiesnešus
Branko Mirkovičs
Foto: www.vtb-league.com

VTB Vienotās līgas direktorāts pēc protesta izskatīšanas uz trijiem mēnešiem atstādina divus arbitrus, kas tiesāja Baltkrievijas "Cmoki Minsk" un Latvijas "VEF Rīga" maču. Protests par spēles rezultātu netiek pieņemts, jo baltkrievu klubs nebija ievērojis protesta iesniegšanas procedūru.

Kā jau ziņots, 25. oktobra "VEF Rīga" un "Cmoki Minsk" duelis Baltkrievijas galvaspilsētā tika izšķirts vien spēles pēdējās sekundēs, kad Džeralds Robinsons iemeta uzvaras grozu. Iespējams, ka šī epizode nebūtu tik izšķiroša, ja iepriekš tiktu ieskaitīts baltkrievu komandas iemestais tālmetiens. 39. minūtē "Cmoki Minsk" serbu aizsargs Branko Mirkovičs iemeta tālmetienu (rezultāts būtu kļuvis 71:66 mājinieku labā), tomēr mača tiesneši metienu neizskatīja. Tiesneši norādīja, ka tobrīd jau bija beidzies Minskas komandas uzbrukuma laiks. Baltkrievu puse uzskatīja, ka metiens bija jāskaita, turklāt norādīja, ka netika skatīts video atkārtojums "Cmoki Minsk" savā laukumā piekāpās "VEF Rīga" komandai (70:71). Drakoni iesniedza protestu.

Pēc minētā gadījuma izskatīšanas līgas direktorāts pirmdien nolēma sekojošo. Mareks Mališevskis tiek atstādināts no turnīra maču tiesāšanas uz trijiem mēnešiem, jo kļūdaini neieskaitīja "Cmoki Minsk" spēlētāja tālmetienu, uzskatot, ka bija beigušās uzbrukumam atvēlētās 24 sekundes. Lietuviešu tiesnesis Tomass Jasevičus tiek atstādināts uz analoģisku laiku, jo neizmantoja video atkārtojumu, lai izvērtētu minēto strīdīgo momentu. Bez tam direktorāts nolēma nepieņemt protestu par spēles rezultātu, jo netika ievērota protesta iesniegšanas procedūra.

Izmantotie resursi:
bc-tsmoki.by
www.rsport.ru

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 17:38, pirms 10 gadiem
Karma, vienreiz tiensneši iegrieza Vef tgd atpakaļ atdeva

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 17:45, pirms 10 gadiem
Beigās nebūs kas tiesā!

  -2 [+] [-]

, 2014-10-28 18:27, pirms 10 gadiem
pofig, uzvaru neaviens vairs neatņems, turklāt izbraukumā pār, iespējams, galvenajiem konkurentiem

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 18:32, pirms 10 gadiem
wow wow rakstīja: Beigās nebūs kas tiesā!
Tur ir diezgan daudz tiesnešu, tāpēc.....

     [+] [-]

, 2014-10-28 20:00, pirms 10 gadiem
Gan jau tas leitis atkal būs Rīgā uz eirokausu spēli, lai atkal ručītu vefiešus. Tas jau ilggadīgs vefiešu kadrs.