Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Khimki" tuvojas VTB pusfinālam, līga nosauc MVP kandidātus

"Khimki" tuvojas VTB pusfinālam, līga nosauc MVP kandidātus
Rims Kurtinaitis
Foto: TASS/Scanpix

VTB Vienotās līgas "play-off" spēlē Maskavas apgabala "Khimki" savā laukumā ar 87:71 pārspēja Saratovas "Avtodor". Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuva 2:0 "Khimki" labā.

Pirmajā mačā Rima Kurtinaiša vadītā komanda uzvarēja ar pārliecinošo 99:77, un arī otrajā spēlē "Khimki" sāka veiksmīgi, pēc pirmās ceturtdaļas izvirzoties vadībā ar 23:16. Izšķirošo pārsvaru mājinieki ieguva trešajā ceturtdaļā (27:13), bet beigās uzvarēja ar 87:71.

Ar 19 punktiem uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais bija uzbrucējs Jegors Vjaļcevs, bet vismaz 10 punktus pievienoja vēl četri basketbolisti. Tairīss Raiss 10 punktiem pievienoja septiņas rezultatīvas piespēles. "Avtodor" rindās ar 14 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un 10 rezultatīvām piespēlēm labākais bija Džeremijs Čapels, bet 17 punktus un astoņas bumbas zem groziem pievienoja ukraiņu centrs Kirils Fesenko.

Ceturtdaļfināla sērijā līdz trim uzvarām "Khimki" izvirzījās vadībā ar 2:0. Nākamais mačs notiks 8. maijā (Saratovā).

Tikmēr līgas vadība nosaukusi vērtīgākā spēlētāja balvas kandidātus. Divi no trim pretendentiem šovakar bija laukumā – "Khimki" aizsargs Raiss (30 sp.; 15,8 p.; 6,3 rez.p.) un "Avtodor" aizsargs Kortnijs Fortsons (30 sp.; 19,5 p.; 4,2 atl.b.; 8,3 rez.p.). Viņiem konkurenci veidos Maskavas CSKA aizsargs Nando de Kolo (25 sp.; 14,9 p.; 3,7 atl.b.; 3,5 rez.p.).

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2015-05-05 21:52, pirms 9 gadiem
Domāju,ka Raiss iegūs trešo lielo MVP nepilnu 12. men laiā, De Kolo tomēr tik viļveidīgi spēlējis un sametis lielos punktus pret vājakiem pretiniekiem un Forstsons lai arī supersezonu aizvadijis, tomēr komanda Run and gun + komanda atradas 7, Domāju vienozīmigi Raiss. Nebrīnišos arī ja pievienosies kādai NBA komandai, bet tas protams mazticams, jo tādu naudu,kādu viņš saņem Eiropā, NBA nekad nesaņems