Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Slovēnijas čempioni "Krka" atsakās no Eirolīgas, nolīgst Trajkoviču

Slovēnijas čempioni "Krka" atsakās no Eirolīgas, nolīgst Trajkoviču
Nenads Trajkovičs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pagājušās sezonas Slovēnijas čempionvienība basketbolā Novomestas "Krka" šodien paziņojusi par atteikšanos no spēlēšanas ULEB Eirolīgas kvalifikācijas kārtās, kā arī nosauca savu jauno galveno treneri - Nenadu Trajkoviču, kurš pirms trīs gadiem trenēja Latvijas izlasi.

Novomestas "Krka" klubs šodien kā galveno treneri nosaucis Nenadu Trajkoviču, kurš 2008. gada vasarā trenēja Latvijas izlasi, palīdzot tai iekļūt sekojošā gada Eiropas čempionātā. Tajā gan Trajkovičs uz Latvijas izlases komandtiltiņa netika paturēts, kuru aizstāja Ķēstutis Kemzura. Iepriekšējās divas sezonas "Krka" spēlētājus trenēja cits serbu treneris Aleksandars Džikičs, ar kuru Novomestas klubs abas reizes kļuva par Slovēnijas čempioniem. Turklāt abās finālsērijās izšķirošajās piektajās spēlēs tika apspēlēts slavenākais slovēņu klubs Ļubļanas "Union Olimpija" (šīgada finālā ar Dāvi Bertānu ierindā).

Pēc divām ļoti veiksmīgām sezonām Džikičs pameta "Krka", pārceļoties uz Viļņas "Lietuvos Rytas", kur turpmāk būs galvenais treneris. "Krka" kā Džikiča aizvietotāju izvēlējies Trajkoviču, kurš pagājušo sezonu pavadīja NBA klubā Fīniksas "Suns" kā viens no asistentiem ar uzsvaru uz spēlētāju individuālo attīstību.

"Krka" kā Slovēnijas čempioniem pienācās iespēja iekļūt Eirolīgā caur kvalifikācijas kārtām, bet tagad paziņots, ka šāda iespēja netiks izmantota. "Krka" to pamatoja ar ierobežotajām iespējām un nepiemērotu mājas spēļu zāli, kas ir diezgan paveca un neatbilst Eirolīgas prasībām, jo tajā ietilpst tikai divarpus tūkstoši skatītāju. Gaidāms, ka Novomestas kluba vietu pārņems cits Adrijas līgas klubs - horvātu Zagrebas "Cibona". Savukārt "Krka" startēs līmeni zemāk - ULEB Eiropas kausā.

Izmantotie resursi:
KK Krka | Dobrodošli!
siol.net

     [+] [-]

, 2011-06-27 19:30, pirms 13 gadiem
interesanti, kas tas par zvēru tas trajkovičš, pirms pāris gadiem kad meklēja informāciju par trajkoviču un viņa stāstīto neko par viņu neatrada un VV šodien overtime teica ka tas trajkovičš klauns vien bija nekāds galvenais treneris no viņa nesanāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-06-27 19:48, pirms 13 gadiem
Faniem bēdas.

  +7 [+] [-]

, 2011-06-27 19:57, pirms 13 gadiem
Trajkovich vismaz izpildija uzdevumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-27 20:53, pirms 13 gadiem
Trajkovičs,iespējams, nenovērtētākais treneris lv izlasē, kādus sūdus par viņu bija "uzgājuši" Jurisons un Dillone-murgs,ķipa viltojis CV.. ar Trakoviču vismaz tika izpildīts uzdevums, spēlētāji tika gatavoti individuāli, ja "zvaigznēm" iespītējās (Šķēle)- paldies par darbu, vairs nebija tās stulbās trošķu piļīšanas beztolkā, laba spēle aizsardzībā,tika spēlēts uz groza apakšu, kur tika darīts viss, lai Biedrs būtu monstrs(tāds viņš arī bija)- tieši pēc šīs EČ kvalifikācijas Biedrs aizvadīja lielisku sezonu NBA...

     [+] [-]

, 2011-06-27 20:57, pirms 13 gadiem
atceros kā Helmanis pēc kvalifikācijas vēl baigi pukojās, ķip šis izjaucis visu lv iepriekšējo gadu modeli un nebija ļāvis mest 3pt, tāpēc tik sūdīga precizitāte 3pt (ķip visi baidījušies mest)..

     [+] [-]

, 2011-06-27 21:14, pirms 13 gadiem
vai Trajkovičam arī nav attiecības ar Elīnu B. ?
Īpaši lūdzu info no Dilones !

     [+] [-]

, 2011-06-27 23:12, pirms 13 gadiem
Pēc spēlēm pie Trajkovichu arī AB atvērās un aizvadīja labu sezonu, uzdevums arī tika izpildīts - kas vainas, priekš mūsu izlases tas ir par maz?!