Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jasikēvičs atgriežas "Panathinaikos"

Andrejs Siliņš

Jasikēvičs atgriežas "Panathinaikos"
Šarūns Jasikēvičs
Foto: AP/Scanpix

Viens no Lietuvas basketbola valstsvienības pieredzējušākajiem vīriem aizvadītajā Eiropas čempionātā saspēles vadītājs Šarūns Jasikēvičs nākamajā sezonā pārstāvēs Grieķijas vienību Atēnu "Panathinaikos", kur jau spēlējis iepriekš karjerā.

35 gadus vecais Jasikēvičs aizvadītajā Eiropas čempionātā vidēji 17,7 minūtēs guva 9,5 punktus un atdeva 4,6 rezultatīvas piespēles. Aizsargs grieķu superklubā, kas gan šogad samazinājis atvēzienu, viens no lietuviešu visu laiku izcilākajiem saspēles vadītājiem spēlēja jau iepriekš - pēc tam, kad aizsarga līgumu izpirka Goldensteitas "Warriors", Jasikēvičs atgriezās Eiropā, 2007. gada septembrī parakstot līgumu ar "Pao". Tur neskaitāmo titulu ieguvējs spēlēja līdz 2010. gada pavasarim.

Jasikēviča atgriešanos Atēnās apstiprinājis kluba galvenais treneris Žeļko Obradovičs: "Gaidām viņu pievienojamies. Viņam ir visas tiesības atpūsties, tāpat kā citiem, kuri piedalījās Eiropas čempionātā. Jasikēvičs būs pēdējais papildinājums komandai."

Komandā ir 14 spēlētāju, astoņi no tiem ir vietējie, bet ārzemnieki bez Jasikēviča ir arī spēka uzbrucēji Stīvens Smits un Maiks Batiste, aizsargs Deivids Logans (visi trīs amerikāņi, Loganam gan arī poļu pase), centrs Alekss Maročs (Austrālija) un aizsargs Romeins Sato (Centrālāfrikas Republika).

  +1 [+] [-]

, 2011-09-26 21:18, pirms 13 gadiem
Tas ir ļoti labi es ceru čaļis izcīnīs vēl kādu titulu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-26 23:45, pirms 13 gadiem
Kas ir Maročs? Ir taču Marič! var būt steigā sajauci, tad lūdzu pārlasi tekstu vai vēl vairāk - tu maz jēdz no basketbola, jo nu kurs orientejas basī, tādas kļudas nemaz nevar pieļaut....