Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kuksiks: "Saratovā teica, ka neiederos "Avtodor" spēles stilā"

Andrejs Siliņš

Kuksiks: "Saratovā teica, ka neiederos "Avtodor" spēles stilā"
Rihards Kuksiks
Foto: nn-basket.ru

Latviešu basketbolists Rihards Kuksiks, kurš nesen pievienojās krievu vienībai "Nizhny Novgorod", kluba mājaslapā publicētajā intervijā dalījies pārdomās par to, kāpēc neizdevās sevi apliecināt Saratovas "Avtodor", kā arī atzina, ka pie trenera Ainara Bagatska jūt pietiekamu uzticību, lai demonstrētu labu sniegumu.

"Esmu ļoti priecīgs, ka tagad esmu "Nizhny Novgorod",jo Saratovā man nebija iespēja spēlēt. Pārcēlos uz šejieni, rēķinoties ar spēles laiku. Pēc savainojuma izārstēšanas man jāatgūst pārliecība. Mēģināšu palīdzēt komandai," sacīja Kuksiks. "Saratovā man teica, ka neiederos viņu spēles stilā. Nezinu, kāpēc tā, jo paši mani uzaicināja. Lielos vilcienos - man vienkārši nedeva iespēju. Piecas minūtes, ko man iedeva, ir pārāk mazs laiks."

Kuksiks arī atminējās pagājušā gada maijā gūto rokas savainojumu, kas liedzis uzņemt formu un tikt pie darba ātrāk: "Un pirms tam arī bija nopietns savainojums. Viena trauma pēc otras, viena pēc otras un to var nosaukt par melno strīpu manā karjerā.[..] Jā, domāju, ka tas [savainojumi] bijis galvenais iemesls, kāpēc pēc "Valencia" mana karjera gāja uz leju."

Rihards arī piekrīt tam, par ko runā un raksta apkārt - Bagatskis ir viņa treneris. "Esam daudz strādājuši kopā, labi pazīstam viens otru. Viņš man tic, un tas man ir ļoti svarīgi," citēts Kuksiks. "Man ir labs metiens no distances. Varu gudri nospēlēt pozicionālā uzbrukumā. Domāju, tas arī Bagatskim manī patīk."

Tāpat Kuksiks pastāstīja, kāds izskatās Džeimss Hārdens, ar ko kopā spēlēts Arizonas štata universitātē, bez bārdas: "Jā, pirmajā gadā viņam nebija bārdas. Dīvaini? Ne gluži. Viņš vienkārši izskatās jauns. Viņš ir labs puisis, viņam ir daudz enerģijas."

Pilna intervija krievu valodā pieejama šeit: Рихардс Куксикс: «Понимаю, что нужно уже сейчас...

  +9 [+] [-]

, 2015-02-26 13:50, pirms 9 gadiem
Avtodor kārtējo reizi apliecināja seno patiesību-Krievijā nauda aug no tirsas, tāpēc neviens nemāk ar to apieties. Tad, kad paši būs nopelnījuši kaut rubli, nevis izpumpējuši no zemes dzīlēm, kuras ar vardarbību ir atņēmušas citām tautām, iebrauks, kā tērēt katru rubli....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-26 18:29, pirms 9 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Avtodor kārtējo reizi apliecināja seno patiesību-Krievijā nauda aug no tirsas, tāpēc neviens nemāk ar to apieties. Tad, kad paši būs nopelnījuši kaut rubli, nevis izpumpējuši no zemes dzīlēm, kuras ar vardarbību ir atņēmušas citām tautām, iebrauks, kā tērēt katru rubli....
Spēcīgi vārdi

  +1 [+] [-]

, 2015-02-26 18:31, pirms 9 gadiem
weedsmoker rakstīja: Speletajs bez aizsardzibas neiederas nevienas komandas stila
Nu zini, nav viņš slikts aizsardzībā.
Man liekas ka šis pats variants ir ar Freimi, derētu to arī NN dabūt, vismaz 1 klubs krievijā kurš ar samērā maziem līdzekļiem uz citu miljardieru fona un ar izcilu trenera korpusu spēj paveikt lielas lietas!