Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mazurs uzslavē VEF aizsardzību, "Kalev" treneris nožēlo Freimaņa aiziešanu

Rolands Eliņš

Mazurs uzslavē VEF aizsardzību, "Kalev" treneris nožēlo Freimaņa aiziešanu
Nikolajs Mazurs
Foto:Romāns Kokšarovs/F64

"VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs pēc vakardienas uzvaras VTB Vienotās līgas spēlē pavēstīja, ka tas bijis svarīgs solis ceļā uz "play-off", savukārt Rolanda Freimaņa vārds tika bieži pieminēts viņa bijušās komandas "Kalev/Cramo" spēlē pret "Khimki".

"Šī uzvara izbraukumā mūsu komandai bija ļoti svarīga cīņā par iekļūšanu "play-off"," izteicās "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs. "Spēlējām ļoti enerģiski, labi saspēlējāmies un radījām iespējas metieniem. Ne mazāk efektīva bija arī mūsu aizsardzība, pateicoties kurai arī izdevās radīt pārsvaru rezultātā."

Savukārt VEF pretinieces "Nymburk" galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra zaudējumā vainoja savu aizsardzību: "Mēs neizdarījām neko, lai apturētu VEF uzbrukumus. Turklāt aizvadījām drausmīgu otro ceturtdaļu. VEF pastāvīgi aizskrēja ātrajos uzbrukumos, kamēr mēs paši neko nevarējām iemest un ielaidām 30 punktus."

"Galīgi nesanāca arī VEF līderu - Robinsona un Timmas - nosegšana," turpināja Kemzūra. "Viņi divatā savāca gandrīz 60 punktus, vairāk nekā no pusi no visas komandas gūtajiem. Par spīti tam visam, bija iespējas atspēlēties, taču izšķirošajos brīžos pieļāvām pāris kļūdas, kas pārvilka krustu pāri mūsu cerībām. VEF spēlēja labāk un uzvarēja pelnīti."

Vakar savu debiju "Unics" komandā piedzīvoja Rolands Freimanis, taču pēcspēles preses konferencē viņš biežāk tika pieminēts Tallinā, kur viņa bijusī komanda "Kalev/Cramo" ar 70:94 zaudēja "Khimki".

"Pēc mūsu līdera Freimaņa aiziešanas visi spēlētāji vēl nav pieraduši pie savām jaunajām lomām komandā," sacīja Tallinas kluba treneris Alars Varaks. "Tam būs vajadzīgs laiks. Tik nozīmīgs faktors (Freimaņa pāriešana uz "Unics") gluži vienkārši nevarēja neatstāt iespaidu uz šodienas spēli, kura turklāt mums bija ceturtā pēdējo desmit dienu laikā."

Tam piekrita arī "Khmiki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis, norādot, ka viņa komandai paveicies, ka "Kalev" tieši pirms spēles pazaudēja savu līderi, un līdz ar to "Khimki" spējuši daudz efektīvāk izmantot savu pārsvaru rezervistu soliņa garumā.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2015-01-26 10:19, pirms 9 gadiem
Kad es augu man bija VEF Minox fotoparāts tagad jau kaut kādas komandas jau sāk veidoties !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-26 12:17, pirms 9 gadiem
Pārākais Sporta Guru LV rakstīja: Kad es augu man bija VEF Minox fotoparāts tagad jau kaut kādas komandas jau sāk veidoties !
ko tu te lepii, VEF komanda bija arii tajaa laikaa, kad vel cilveki staigaja ar tiem aparatiem rokaa

     [+] [-]

, 2015-01-26 13:16, pirms 9 gadiem
noladets rakstīja: ko tu te lepii, VEF komanda bija arii tajaa laikaa, kad vel cilveki staigaja ar tiem aparatiem rokaa
Pats nesaprot, ko runā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-01-26 16:46, pirms 9 gadiem
your_ufo rakstīja: VEF klubs vispār labus fotoaparātus taisīja, es nezinu kā viņi spēja apvienot basīti un fotoaparātu ražošanu, bet viņiem tas padevās lieliski. Tagadējais VEF taču neko neražo? Vai tomēr ko ražo?
VEF vēl jau ražo gan, šķiet telefonus vai ko tādu, tikai nezinu vai viņiem ir kāda saistība ar klubu finansiāli vai tikai nosaukums apvieno

     [+] [-]

, 2015-01-26 17:48, pirms 9 gadiem
Spartak- champion, vnk gaumīgs joks, protams, ka VEF- labākais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja