Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pretiniece papildina sastāvu ar amerikāņu aizsargu

Andrejs Siliņš

"Ventspils" pretiniece papildina sastāvu ar amerikāņu aizsargu
Džo Krispins

Basketbola kluba "Ventspils" pretiniece ULEB Eiropas kausa kvalifikācijā Mariupoles "Azovmash" no Ukrainas papildinājusi sastāvu ar kārtējo amerikāņu spēlētāju - šoreiz tas ir saspēles vadītājs Džo Krispins.

Jau ierasts, ka "Azovmash" sastāvā tiek pulcēti daudz amerikāņu spēlētāju, taču līdz ar serbu trenera Aco Petroviča stāšanos pie stūres aizokeāna prece nomainīta ar bijušās Dienvidslāvijas skolas absolventiem. Tomēr tik un tā komandā jau bija divi amerikāņi, kuriem tagad pievienojies arī trešais - saspēles vadītājs Džozefs Krispins.

183 centimetrus garais aizsargs pēc "Penn State" universitātes beigšanas 2001./2002. gada sezonu pavadīja Losandželosas "Lakers" un Fīniksas "Suns" rindās Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA). Nenostiprinājies basketbola mekā, Krispins uzspēlēja zemākajās Ziemeļamerikas līgās, bet 2003. gadā pievienojās Atēnu AEK vienībai Grieķijā.

Kopš tā laika Krispins spēlējis Vloclavekas "Anwil", itāliešu "Teramo Basket", spāņu "CAI Zaragoza", turku "Banvit", bet pēdējo sezonu noslēdza Itālijas otrās līgas klubā "Sigma Barcellona". 2004. gadā Krispins tika nosaukts par Amerikas Basketbola Asociācijas (ABA) vērtīgāko sezonas spēlētāju (Pensilvānijas "ValleyDawgs" sastāvā).

"Ventspils" un "Azovmash" pirmā spēle ULEB Eiropas kausa kvalifikācijā pirmos pēli aizvadīs jau nākamotrdien savā laukumā, savukārt atbildes mačs paredzēts nedēļu vēlāk, 4. oktobrī Mariupolē.

     [+] [-]

, 2011-09-21 12:20, pirms 13 gadiem
ja BKV kritis visi metieni kas palaisti uz groza pusi tad iespejams ka bus ceriba...visadi citadi var sanakt ari bedigs stasts. Bet nu ar sastavu kas ir BKV mierigi FIBA vares pacinities par diezgan augstam vietam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 12:36, pirms 13 gadiem
Ar pašiem BKV šobrīd pagrūti saprast, cik stipri vai vāji sanākuši uz šo sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 12:52, pirms 13 gadiem
Izmisums rakstīja: Hm, man ir viens jautājums.
Eiropas kausa kvalifikācijā pret "Azovmash" uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā (pēc punktiem) vai pēc uzvarām (jāuzvar 2 spēles) ?
labs jautajums bet man liekas gaja runa par uzvaram.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-21 12:54, pirms 13 gadiem
Mmatishels rakstīja: Ar pašiem BKV šobrīd pagrūti saprast, cik stipri vai vāji sanākuši uz šo sezonu.
mja japiekrit vien ir un otrs kad un kada kondicija atgriezisies Zakjis,ja bus kapatajs tad viss kartiba bet ja trauma liks manit ari sosezon tad var but cabigi

  +2 [+] [-]

, 2011-09-21 13:00, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: mja japiekrit vien ir un otrs kad un kada kondicija atgriezisies Zakjis,ja bus kapatajs tad viss kartiba bet ja trauma liks manit ari sosezon tad var but cabigi
Un ja atceras, ka Zaķim nedaudz pietrūka lai tiktu draftēts NBA, tad tagad viņam līdz NBA kā man līdz Mēnesim.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-21 13:02, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Un ja atceras, ka Zaķim nedaudz pietrūka lai tiktu draftēts NBA, tad tagad viņam līdz NBA kā man līdz Mēnesim.
ja un ja atceras ka vinam dazreiz viena smadzenu puslode nestrada tad tev lidz menesim ir tomer tuvak ka vinam lidz NBA

  +2 [+] [-]

, 2011-09-21 15:18, pirms 13 gadiem
nu ko buus gruti pret amiisiem