Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas rekordistam Larkinam 7,7 miljonu līgums ar "Anadolu Efes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eirolīgas rekordistam Larkinam 7,7 miljonu līgums ar "Anadolu Efes"
Šeins Larkins. Foto: Zumapress.com/Scanpix

ULEB Eirolīgas klubs Stambulas "Anadolu Efes" pagarinājis sadarbību ar savu rezultatīvāko spēlētāju Šeinu Larkinu. Izdevies vienoties par divu gadu līgumu, un amerikānis šajā laikā saņems 7,7 miljonus dolāru.

29. novembrī Stambulas "Anadolu Efes" izcīnīja savu piekto uzvaru pēc kārtas, ar 104:75 pārspējot Minhenes "Bayern", un Šeins Larkins laboja Eirolīgas rezultativitātes rekordu. Amerikāņu saspēles vadītājs panākumu kaldināja ar 49 punktiem. Viņš realizēja 10 no 12 trīspunktu metieniem, plus pievienoja piecas rezultatīvas piespēles. Iepriekšējais rekords bija 41 punkts, tas piederēja četriem basketbolistiem, tostarp Kasparam Kambalam.

Tagad Larkins piekritis pagarināt līgumu ar "Anadolu Efes", ko pārstāv kopš 2018. gada. Tiek vēstīts, ka vienošanās noslēgta uz divām sezonām un ka Larkins šajā termiņā saņems 7,7 miljonus dolāru. Stambulas vienība sezonas apturēšanas brīdī ar bilanci 24-4 bija Eirolīgas līdere. Larkins vidēji spēlē guva 22,2 punktus, atdeva 4,1 piespēli un izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu. Viņš meta ar apbrīnojamu precizitāti – 50,9% tālmetienos, 52,9% metienos no spēles un 90,3% soda metienos.

Karjeras laikā Larkins ir aizvadījis 256 mačus Nacionālajā basketbola asociācijā, pārstāvot četras komandas – Dalasas "Mavericks", Ņujorkas "Knicks", Bruklinas "Nets" un Bostonas "Celtics".

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/sha...

     [+] [-]

, 2020-04-21 19:08, pirms 4 gadiem
Domāju, ka viņš ne sliktāk kā kkāds Beverlijs iederētos NBA..

     [+] [-]

, 2020-04-22 13:03, pirms 4 gadiem
Derētu pieminēt, ka info nav oficiāla, pie tam vakar kluba ĢM noliedza šādu informāciju, teicot, ka pārrunas ar pašu spēlētāju vēl nav notikušas.