Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas čempions "Maccabi Electra" titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru

Eirolīgas čempions "Maccabi Electra" titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru
Džeremijs Pargo (nr. 4)
Foto: AP/Scanpix

ULEB Eirolīgā šodien tika izspēlēti pieci mači. Čempions "Maccabi Electra" jauno Eirolīgas sezonu sāka ar uzvaru pār Francijas komandu "Limoges" (92:76).

Stambulas "Anadolu Efes" savā laukumā ar 82:76 uzveica Kazaņas "Unics". 16 punktus uzvarētāju labā guva Dontejs Dreipers, bet 15 punktus un sešas atlēkušās bumbas nepilnās 18 minūtēs pievienoja Nenads Krstičs. "Unics" no spēles uzbruka ar labu metienu precizitāti (2p. – 54,3%; 3p. – 47,1%), tomēr mājinieki bija nedaudz labāki cīņā par atlēkušajām bumbām un pieļāva tikai septiņas kļūdas. 19 punktus viesu rindās guva Kīts Lengfords.

Malagas "Unicaja" izbraukumā ar 78:63 uzveica Zagrebas "Cedevita". Viesi izcīnīja par 13 atlēkušajām bumbām vairāk (43 pret 30) un precīzāk uzbruka grozam (2p. – 63,2%; 3p. – 31,3%). 20 punktus Malagas sastāvā guva Raiens Tūlsons, savukārt mājinieku rindās ar 15 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām labākais bija Miro Bilans.

Čempionvienība "Maccabi Electra" Telavivā ar 92:76 uzvarēja franču "Limoges CSP". Zaudētu cīņu zem groziem Eirolīgas čempioni kompensēja ar labu metienu precizitāti (2p. – 59,5%; 3p. – 47,4%). 20 punktus uzvarētāju labā guva Džeremijs Pargo, kura rēķinā bija arī deviņas rezultatīvas piespēles. 15 punktus un piecas piespēles pievienoja Markess Heinss. Zaudētāju rindās ar 17 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām labākais bija Andrjēns Mērmans.

Belgradas "Crvena Zvezda" ar 76:68 mājās pārspēja Stambulas "Galatasaray". Bobans Marjanovičs uzvarētāju labā guva 22 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, savukārt 15 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Markusa Viljamsa kontā. Stambulas vienības rindās ar 17 punktiem un astoņām bumbām zem groziem izcēlās Zorans Ercegs.

Savukārt "Valencia" savā laukumā ar 68:71 zaudēja Pireju "Olympiacos". Viesu līderis Vasilis Spanulis guva 21 punktu un atdeva piecas piespēles, bet pa 14 punktiem pievienoja Kostass Slukass un Mets Lojeski. Valensijas vienības sastāvā ar 14 punktiem rezultatīvākais bija Lūks Harangodijs.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2014-10-17 00:17, pirms 10 gadiem
Daudz vēl brāķa komandām, sezonas sākums jūtams.

Unics abi aizsargi Džerelss un Lengfords daudz bezjēgā driblējas.
Krstičs pa seniem laikiem aizvadīja kvalitatīvu spēli Eirolīgā. Dreipers beidzot ticis ārā no Real sola izskatījās labi

Valencia paši noraka beigas, stulba piezīme pret Slukasu metienā un nesavāca atlekušo pēc neprecīzā sodiņa
Spanulis bija lielisks, tiešām jau var saukt par Eirolīgas leģendu. Šodien apgāja Holdenu iemestajos punktos Eirolīgā