Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" pārvilina Spānijas līgas rezultatīvāko spēlētāju

"Real" pārvilina Spānijas līgas rezultatīvāko spēlētāju
Džeisijs Kerols
Foto: acb.com

Spānijas basketbola klubs Madrides "Real" ceturtdien paziņoja par līguma parakstīšanu ar amerikāņu aizsargu Džeisiju Kerolu, kurš pagājušajā sezonā cita spāņu kluba "Gran Canaria" sastāvā kļuva par ACB līgas rezultatīvāko spēlētāju. Darījumus veikuši arī citi Eirolīgas klubi.

Madrides klubs līgumu ar 28 gadus veco Kerolu noslēdzis uz trīs sezonām. 188 cm garais basketbolists pārnāk no cita Spānijas ACB līgas kluba "Gran Canaria", kura sastāvā demonstrēja ļoti rezultatīvu sniegumu. 36 spēlēs Spānijas čempionātā Kerolam vidēji 19,3 punkti, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs līgā. Jāpiebilst, ka par Spānijas rezultatīvāko Kerols kļuva otro gadu pēc kārtas, ko "Gran Canaria" sastāvā bija paveicis arī 2009./2010. gada sezonā. Aizvadītajā gadā Kerols tikpat rezultatīvs bija arī ULEB Eiropas kausā, kur Kanāriju salu kluba labā 14 mačos vidēji guva 18,8 punktus.

Tikmēr cits Eirolīgas klubs Kazaņas "Unics", kas gaidāmajā sezonā debitēs šajā turnīrā, tuvojas sastāva komplektācijas noslēgumam. Pēdējais darījums bijis 30 gadus vecā amerikāņu aizsarga Henrija Domerkenta piesaistīšana, kurš pārnāk no cita Krievijas kluba Sanktpēterburgas "Spartak". 192 cm garais basketbolists pagājušajā sezonā 33 mačos Krievijas līgā atzīmējās ar vidēji gūtiem 15,7 punktiem. Pirms tam Domerkents pārstāvēja Sjēnas "Montepaschi", ar ko divreiz kļuva par Itālijas čempionu. Vēl savas spēlētāja karjeras laikā Domerkents spēlējis Turcijas un Grieķijas klubos. Līdz ar Domerkenta nolīgšanu kļuvis zināms, ka turpmāk Kazaņā vairs nespēlēs horvātu aizsargs Marko Popovičs, kurš pašreiz ir brīvais aģents.

Savukārt Ļubļanas "Union Olimpija" šodien paziņojusi par līguma parakstīšanu ar saspēles vadītāju Benu Vūdsaidu. Pagājušajā sezonā Vūdsaids pārstāvēja Francijas klubu "Gravelines", ar ko FIBA EuroChallenge spēlē viesojās arī Latvijā. Francijas līgā, kur "Gravelines" aizkļuva līdz pusfinālam, Vūdsaidam vidēji spēlē 13,7 punkti un 5,7 rezultatīvas piespēles. Francijā 26 gadus vecais basketbolists pavadījis iepriekšējās divas sezonas, bet pirms tam spēlējis koledžu basketbolu. Pagājušā gada jūlijā Vūdsaids spēlēja Goldensteitas "Warriors" sastāvā NBA Vasaras līgā.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

     [+] [-]

, 2011-07-15 14:33, pirms 13 gadiem
Kerols iz baigais zvers cik skatijos ACB pern.... tikai likas ka vinam kkadi 23-25 nevis 28

     [+] [-]

, 2011-07-15 14:37, pirms 13 gadiem
Carroll-z zvērs

     [+] [-]

, 2011-07-16 08:37, pirms 13 gadiem
Kerolam normāls kakla muskulis.