Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūms un "Panathinaikos" izbraukumā pret titulēto "Barcelona"

Blūms un "Panathinaikos" izbraukumā pret titulēto "Barcelona"
Jānis Blūms
Foto: prasinanea.gr

ULEB Eirolīgā šodien tiks aizvadītas atlikušās piecas pirmā apļa spēles. Vienā no tām Atēnu "Panathinaikos" ar latviešu saspēles vadītāju Jāni Blūmu ierindā izbraukumā spēkosies ar pazīstamo spāņu klubu "Barcelona".

Barselonā šovakar savā starpā tiksies abas C grupas līdervienības – "Barcelona" uzņems Atēnu "Panathinaikos". Spānijas klubs līdzšinējās četrās spēlēs ir svinējis vienīgi uzvaras, tikmēr Atēnu vienībām ir trīs uzvaras un viena neveiksme (izbraukumā pret "Bayern").

Viens no Atēnu panākumu veicinātājiem noteikti ir arī pieredzējušais latviešu aizsargs Jānis Blūms. Nākot laukumā no rezervistu soliņa, Blūms vidēji spēlē laukumā pavadīja 15 minūtes un 19 sekundes. Šajā laikā latvietis ir guvis vidēji 8,5 punktus, turklāt uzrādot spīdošu precizitāti tālmetienos (9/11 – 81,8%). Trejaču ziņā Blūms ir precīzākais snaiperis ne tikai "Panathinaikos" sastāvā, bet arī visā līgā.

Latvijas aizsargs par savu sniegumu "Panathinaikos" sastāvā tika atalgots ar līguma pagarinājumu. Sākotnēji Blūmam ar Atēnām bija divu mēnešu līgums, bet vakar klubs paziņoja, ka ar latviešu aizsargs noslēgta jauna vienošanās, kas paredz sadarbību līdz vismaz līdz šīs sezonas beigām (ar iespēju pagarināt līgumu arī uz nākamo sezonu).

Abu titulēto klubu cīņā piedalīsies arī vēl viens Latvijas pārstāvis - viens no spēles tiesnešiem būs Oļegs Latiševs. Spēles sākums plkst. 22:00.

Tikmēr aizsarga Kaspara Vecvagara pārstāvētais Kauņas "Žalgiris" (3-1) izbraukumā spēkosies ar vienīgo A grupas komandu, kura vēl nav tikusi pie uzvarām – "Dinamo Sassari". Vecvagars savainojuma dēļ šosezon vēl nav spēlējis.

No citām spēlēm jāizceļ Madrides "Real" un Maskavas CSKA centieni tikt pie piektajām uzvarām piecās spēlēs. "Real" viesos sacentīsies ar Stambulas "Anadolu Efes", bet CSKA izbraukumā dosies pie franču "Limoges".

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2014-11-14 12:30, pirms 9 gadiem
Aizsardzību, un tad jau var paņemt.

     [+] [-]

, 2014-11-14 22:17, pirms 9 gadiem
kads nevar iemest labu linku kur skatities?