Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kaspi lokauta laikā gatavs atgriezties "Maccabi"

Andrejs Siliņš

Kaspi lokauta laikā gatavs atgriezties "Maccabi"
Omri Kaspi gatavs atkal pārstāvēt "Maccabi"
Foto: AFP/Scanpix

Izraēlas basketbola valstsvienības uzbrucējs Omri Kaspi Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) lokauta ievilkšanās gadījumā piekritis atgriezties Eirolīgas vienībā Telavivas "Maccabi", pavēstījis viens no kluba īpašniekiem.

Kaspi NBA aizvadījis divas sezonas, abas Sakramento "Kings" formastērpā, taču turpmāk pārstāvēs Klīvlendas "Cavaliers" vienību, uz kuru tika aizmainīts dienu pirms 2011. gada lokauta sākšanās. Pirms Amerikas iekarošanas Kaspi kopš 13 gadu vecuma pārstāvēja Telavivas "Maccabi" sporta skolu. 2005. gadā 17 gadu vecumā Kaspi debitēja pieaugušo komandas rindās, bet nākamo sezonu Omri tika izīrēts uz citu Izraēlas vienību ""Hapoel Galil Elyon'.

Sezona tajā Kaspi deva ne tikai Izraēlas basketbola "Gada atklājuma" balvu, bet arī ļāva sezonas beigās piedalīties "Nike Hoop Summit" Memfisā, kur Pasaules talantu komandas labā Kaspi sameta 14 punktus. Atgriežoties "Maccabi", Kaspi tur aizvadīja nākamās divas sezonas līdz 2009. gada jūnija nogalē tika izvēlēts NBA draftā (23. kārtas numurs). Spēlējot Telavivas kluba rindās, Kaspi 2008. gadā ieguva Izraēlas čempionāta labākā rezervista jeb sestā spēlētāja apbalvojumu, bet 2009. gada februārī bija ceturtais FIBA balsojumā par Gada labāko jauno basketbolistu.

Savā pēdējā sezonā "Maccabi" rindās 2008./2009. gada sezonā Izraēlas līgā Kaspi vidēji spēlēja 25,3 minūtes, guva 12,8 punktus, izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas un atdeva 1,8 rezultatīvas piespēles. ULEB Eirolīgā Kaspi šajā sezonā 17,4 minūtēs guva 8,8 punktus un izcīnīja 3,1 bumbu zem groziem.

"Esam tikuši ļoti tālu sarunās ar Kaspi. Pieņemot, ka Omri [lokauta dēļ] vēlēsies spēlēt Eiropā, viņš to darīs mūsu komandā," atklāja "Maccabi" īpašnieks Deivids Federmans. Tiek lēsts, ka Deivida Blata komandā Kaspi spēlēs līdz lokauta beigām, un šajā laikā par ik mēnesi saņems 40 000 dolāru.

Tas, vai Kaspi stāsies pretī Latvijai Eiropas čempionātā, vēl nav skaidrs - Izraēlas izlases basketbolists guvis savainojumu un šobrīd iziet rehabilitācijas procesu.

Izmantotie resursi:
Israel News – Breaking news from Israel & the...

 +10 [+] [-]

, 2011-08-14 21:57, pirms 13 gadiem
Cik lasa par visiem Eiropiesiem.D amerikaniem, visi izmanto so lai speletu sava dzimtaja kluba/zeme, pat Dirks speles Bayern sastava visticamak! Bet par musu pasu Andri... Dusmas parauj, cik mes visi vinam nesekojam, veidoja pat akcijas cilveki all star speles balsosanai, kad vins speleja gaja visi uz Arenu! Izliekas, ka Andrim ir vienalga par visu Latviju un ari sava karjera isti neintrese, naudina ir sapelnita ilgakam laikam un miers...

  -2 [+] [-]

, 2011-08-14 22:01, pirms 13 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Cik lasa par visiem Eiropiesiem.D amerikaniem, visi izmanto so lai speletu sava dzimtaja kluba/zeme, pat Dirks speles Bayern sastava visticamak! Bet par musu pasu Andri... Dusmas parauj, cik mes visi vinam nesekojam, veidoja pat akcijas cilveki all star speles balsosanai, kad vins speleja gaja visi uz Arenu! Izliekas, ka Andrim ir vienalga par visu Latviju un ari sava karjera isti neintrese, naudina ir sapelnita ilgakam laikam un miers...
viņš var zaudēt ļimonus spēlējot izlasē

  +1 [+] [-]

, 2011-08-14 22:04, pirms 13 gadiem
extazy89 rakstīja: viņš var zaudēt ļimonus spēlējot izlasē
Nav taisniba, LBS bija gatava 100% apdrosinat Andra Biedrina ligumu, poli daudz mazaku ligumu Goratam nebija gatavi apdrosinat!

  +2 [+] [-]

, 2011-08-15 06:53, pirms 13 gadiem
Andrim tak sports pie vienas vietas!!!Coyote Fly

  -2 [+] [-]

, 2011-08-15 10:31, pirms 13 gadiem
nu jā caspi spēlēs maccabi, tad es domāju viņi var paņemt eirolīgas kausu, jo šis basketbolists noteikti ir viens no pasaulē labākajiem basketbolistiem, protams tas ir pēc manām domām!

     [+] [-]

, 2011-08-15 11:38, pirms 13 gadiem
kurhica