Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

De Kolo: "Eirolīgas idejas par sezonas turpināšanu ir nesakarīgas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Kolo: "Eirolīgas idejas par sezonas turpināšanu ir nesakarīgas"
Nando De Kolo. Foto: AFP/Scanpix

Francijas izlases un ULEB Eirolīgas klubam Stambulas "Fenerbahce" basketbolists Nando De Kolo izteicies, ka nesaprot līgas vadības centienus par katru cenu atsākt sezonu.

"Esmu lasījis, ka Eirolīgas vadība turpina runāt par iespēju, ka šī sezona varētu tikt pabeigta. Tas man šķiet nesakarīgs lēmums. Saprotu, ka sezonas neizspēlēšana līdz galam nestu finansiālus zaudējumus, taču ir jāpadomā par spēlētājiem. Pati svarīgākā ir visu iesaistīto cilvēku veselība," teica Nando De Kolo.

Viņš arī komentēja Tokijas olimpisko spēļu pārcelšanu uz 2021. gadu. "Pērn pasaules čempionātā mums bija laba komanda, un bronzas medaļa nebija tā, kuru vēlējāmies. Tokijā mēs būsim gatavi," teica De Kolo. "Es personīgi neesmu tas spēlētājs, kurš visu sezonu domā par olimpisko spēļu tuvošanos. Skaidrs, ka tas ir milzu notikums, svarīgākais visām Francijas izlasēm. Taču komandu sporta veidos tas ir mazliet citādi nekā individuālajos. Mums jau ir citas sacensības, kamēr individuāli tas ir gada lielais mērķis."

Pārstāvot bijušo komandu Maskavas CSKA, De Kolo divas reizes kronēts par Eirolīgas čempionu, viņa kontā ir arī regulārā čempionāta un "Final 4" MVP balva. Kopā ar Francijas izlasi viņš 2013. gadā kļuva par Eiropas čempionu, bet divus gadus agrāk izcīnīja sudraba godalgu.

Izmantotie resursi:
https://www.lavoixdunord.fr/740816/...