Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: "Šī uzvara nav neticama!"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Janičenoks: "Šī uzvara nav neticama!"
Kristaps Janičenoks
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

Basketbola klubs "VEF Rīga" trešdien izšķirošajā mačā izbraukumā uzvarēja Francijas "Le Mans Sarthe" (69:67) un iekļuva Eiropas kausa nākamajā kārtā - "Top 16". Pēc uzvaras preses konferencē savus komentārus sniedza mača dalībnieki.

Rīgas kluba galvenais treneris Ramūns Butauts: "Esmu ļoti laimīgs, mēs uzvarējām mačā pret spēcīgu komandu un gudriem spēlētājiem, kas spēlē gudru basketbolu. Uzvaras atslēgas bija aizsardzība un atlēkušās bumbas, tās bija divas galvenās lietas. Tā mums ir lieliska sajūta, ka spēlējām kā komanda. Vēlos apsveikt mūsu fanus, kuri ieradās mūs atbalstīt Lemānā."

"VEF Rīga" kapteinis Kristaps Janičenoks: "Mēs pieveicām spēcīgu un vienotu komandu ar raksturu. Tā nebija viegla spēle, esmu laimīgs, ka ir uzvara. Šī uzvara nav neticama, tas bija komandas darba rezultāts!"

"Le Mans Sarthe" aizsargs Halids El-Amins: "Tā bija izšķirošā spēle savās mājās. Mums bija iespēja uzvarēt, tomēr pretinieki spēlēja spēcīgi, beigās viņi iemeta savus metienus, tas ir basketbols. Mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu, tāpēc zaudējām spēli."

Lemānas kluba galvenais treneris Džons Deivids Džeksons: "Ir ļoti nepatīkami zaudēt izšķirošo uzbrukumu. Mēs varējām izdarīt jebko, bet nezaudēt bumbu, tomēr mēs to pazaudējām. Rīga ir laba komanda, un es tai vēlu veiksmi atlikušajā ceļā."

Kā jau ziņots, Eiropas kausa nākamajā kārtā - "Top 16" rīdzinieki spēlēs pret Čehijas "Nymburk", kā arī pret diviem spāņu klubiem - "Bilbao Basket" un "Valencia Basket".

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

 +17 [+] [-]

, 2012-12-13 13:00, pirms 11 gadiem
Labak uzrakstiet kas Sterlniekam ar plecu!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 13:30, pirms 11 gadiem
Jā, kas ar plecu un kas vispār notika tajā epizodē? Atkārtojumu kvalitāte bija vienkārši "fantastiska" un neko nevarēja saprast kas notika.

P.S. Vēl tizlāku bildi laikam jau nevarēja atrast?

  -2 [+] [-]

, 2012-12-13 14:19, pirms 11 gadiem
Redz ka var,ja nelieto!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-12-13 14:38, pirms 11 gadiem
Vai tiešam baumas ir patiesas ka sakarā at tikšanu 2.etapā Eirokausos piesaistīs Kambalu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-13 15:47, pirms 11 gadiem
tikko pa LTV7 apskatījos spēles atkārtojumu un redzams, ka Strēlnieks pirmo reizi pie pleca pieķeras pēc bloka ar garo un tikai tad seko El-Almina neprecīzais trulis, un kad Strēlnieks saprata, ka spēle beigusies, tad atkal saķēra plecu un notupās uz grīdas!

  +5 [+] [-]

, 2012-12-13 15:55, pirms 11 gadiem
Strēlnieks ir īsts kareivis - cīnas neskatoties uz neko, komanda pāri visam, sevi netaupot. Tā ir mūsdienu karamāksla