Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Union Olimpija" pastiprinājums Bertāna pozīcijā

"Union Olimpija" pastiprinājums Bertāna pozīcijā
Denijs Grīns
Foto: AP

Slovēnijas basketbola klubs Ļubļanas "Union Olimpija", kurā nākamajā sezonā spēlēs Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Bertāns, pastiprinājis sastāvu ar amerikāņu uzbrūkošo aizsargu/vieglo uzbrucēju Deniju Grīnu.

Līgums noslēgts uz vienu gadu ar iespēju Grīnam atgriezties NBA, kad beigsies lokauts. Grīnam uz nākamo sezonu bija līgums ar Sanantonio "Spurs", bet pagaidām nav zināms, vai tas izrādīs interesi paturēt viņu sastāvā. Grīna līgums ar "Spurs" nav pilnībā garantēts, kā arī NBA apmēriem par samērā nelielu summu (ap 880 tūkstošiem ASV dolāru). Slovēnijā 24 gadus vecais amerikāņu basketbolists ieradīsies tieši pēc nedēļas - nākamajā sestdienā.

Interesanti, ka "Union Olimpija" rindās 198 cm garais Grīns kļuvis par otro spēlētāju, kas nesenā pagātnē valkājis spēcīgās Ziemeļkarolīnas universitātes basketbola komandas kreklu, pievienojoties spēka uzbrucējam Dionam Tompsonam. Pēc 2008./2009. gada sezonas, kurā Grīns kļuva par NCAA čempionu (vidēji spēlē 13,1 punkts un 4,7 atlēkušās bumbas), viņu ar 46. numuru NBA draftā izvēlējās Klīvlendas "Cavaliers".

Savā debijas sezonā, kas sakrita ar Lebrona Džeimsa pēdējo sezonu "Cavaliers", Grīns lielākoties deldēja "Cavaliers" rezervistu soliņu, piedaloties tikai 20 mačos, kuros vidēji divi punkti. Pagājušajā sezonā Grīns uzspēlēja "Spurs" sastāvā, kur astoņās spēlēs vidēji 5,1 punkts un 1,9 atlēkušās bumbas. Vairāk Grīnam sanāca spēlēt NBA Attīstības līgā jeb D-Līgā, kur Reno "Bigorns" sastāvā vidēji 20,1 punkts, 7,5 atlēkušās bumbas un 2,5 rezultatīvas piespēles.

Nedēļu pirms Grīna nolīgšanas "Union Olimpija" paziņoja par horvātu spēka uzbrucēja Damira Markotas paturēšanu. Pagājušajā sezonā 208 cm garais Markota bija "Union Olimpija" pamatsastāva spēlētājs visos 15 Eirolīgas mačos, kuros viņam vidēji spēlē 8,5 punkti, 4,5 atlēkušās bumbas un 1,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
KK Union Olimpija, Ljubljana - uradna spletna...

     [+] [-]

, 2011-08-13 21:28, pirms 13 gadiem
Varees Bertaans aizsardziibas skilu trenneet pret shito!

  +1 [+] [-]

, 2011-08-14 03:05, pirms 13 gadiem
Sim speletajam miilzu problemas ar atieksmi tiesi tapatas, ka Bralenam nba danku konkursa uzvaretajam Geraldam, tapec NBA nepalika.. Si speletaja bralis ari tiesi tads pats, prognozets tika top5drafts, bet koledza narkotiku del diskabelis un beidza karjeru! Bija sizets par siem tris gimenes locekliem, ka visi ir miilzu talanti, bet atieksme nav ieaudzinata un ka sanem pirmo naudu ta aiziet jurinja.

     [+] [-]

, 2011-08-16 02:50, pirms 13 gadiem
Geralds greens tak rubii krievijaa!!!!