Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Papalukass pārceļas uz "Maccabi"

Papalukass pārceļas uz "Maccabi"
Teodors Papalukass "Maccabi" sastāvā atkal varēs spēlēt kopā ar Sofokli Šorcaniti
Foto: maccabi.co.il

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" sestdien paziņojis par līguma parakstīšanu ar vienu no Eiropas labākajiem saspēles vadītājiem Teodoru Papalukasu, kurš pārnāk no Grieķijas kluba Pireju "Olympiacos".

Iepriekšējās trīs sezonas Papalukass pārstāvēja Grieķijas superklubu "Olympiacos", bet šovasar to skārušas lielas pārmaiņas un pieredzējušais basketbolists nolēmis tur nepalikt. Tā vietā Papalukass turpmāk spēlēs Izraēlas čempionvienībā Telavivas "Maccabi", kuru trenēs Deivids Blats. Pagājušajā sezonā Eirolīgas spēlēs Papalukass vidēji guva 5,4 punktus, atdeva 3,8 rezultatīvas piespēles, savāca 2,6 atlēkušās bumbas un pārtvēra 1,6 bumbas.

Labāks sniegums 34 gadus vecajam Papalukasam bija iepriekšējās sezonās "Olympiacos" sastāvā. 2008./2009. gada sezonā Papalukasam Eirolīgā vidēji spēlē astoņi punkti, 5,2 rezultatīvas piespēles un 2,7 atlēkušās bumbas, bet 2009./2010. gada sezonā - 7,4 punkti, 5,1 rezultatīva piespēle, 2,1 atlēkusī bumba un iekļūšana Eirolīgas finālā.

Pirms spēlēšanas "Olympiacos" Papalukass bija viens no Maskavas CSKA līderiem, ar ko kļuva par divkārtējo Eirolīgas un seškārtējo Krievijas čempionu. Papalukass iepriekš regulāri spēlējis arī Grieķijas izlases sastāvā, bet šovasar tās sastāvā nespēlē.

Izmantotie resursi:
Maccabi Electra Tel Aviv BasketBall Club

     [+] [-]

, 2011-08-14 00:57, pirms 13 gadiem
Shis ar beidzot grib iekapaat peec daudziem gadiem pavadiitiem izlasee!

     [+] [-]

, 2011-08-14 02:43, pirms 13 gadiem
Pelnījis jau ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja