Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Rytas" pastiprina groza apakšu

"Rytas" pastiprina groza apakšu
Lorenss Robertss (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Lietuvas basketbola klubs Viļņas "Lietuvos Rytas" ievērojami uzlabojis savu iekšējo līniju pirms gaidāmās sezonas ar spēka uzbrucēja Lorensa Robertsa piesaistīšanu, ar ko noslēgts līgums uz diviem gadiem.

Otrdien "Lietuvos Rytas" paziņoja par divu gadu līguma noslēgšanu ar 206 cm garo spēka uzbrucēju Lorensu Robertsu. 28 gadus vecais basketbolists pārnāk no Turcijas kluba Stambulas "Efes Pilsen", kur spēlēja pagājušajā sezonā. Tāpat kā Stambulas klubam arī Robertsam personīgi aizvadītā sezona nebija no labākajām, jo netika sasniegti ne cerētie rezultāti Turcijā, ne arī Eirolīgā. Pirms gada Turcijā Robertss bija viens no labākajiem spēlētājiem Belgradas "Partizan" sastāvā, ar ko 2010. gadā pārsteidza visus, iekļūstot Eirolīgas "Final Four".

2009./2010. gada sezonā Robertss kļuva par Eirolīgas otro labāko atlēkušajās bumbās (vid. spēlē 7,4), kam pievienoja klāt ik spēlē gūtus deviņus punktus. Pirms spēlēšanas "Partizan" Robertss pārstāvēja citu Serbijas komandu "Crvena Zvezda", kā arī Grieķijas "Olympiacos". Vēl senāk Robertss spēlēja NBA, kur Memfisas "Grizzlies" sastāvā bija no 2005. līdz 2007. gadam.

Gaidāms, ka Robertss būs viens no pamata "Lietuvos Rytas" spēlētājiem, kas kopā ar centru Jonu Valančūnu būs galvenie spēki groza apakšā. Robertsa lielākie plusi esot spēle aizsardzībā, kā arī atlēkušo bumbu vākšana.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

  +9 [+] [-]

, 2011-07-12 23:32, pirms 13 gadiem
Brāļuki pošas kārtīgam karam Eiropā !!!

  +5 [+] [-]

, 2011-07-12 23:41, pirms 13 gadiem
Haribo_DNCA#15 rakstīja: Brāļuki pošas kārtīgam karam Eiropā !!!
nu tā kā NBA lokauts,paredzams,ka lielākā daļa Eiropas kommandu ne pa jokam uzfrišinās sastāvus,jo daudzi,kas vai nu spēlē NBA otrās lomas,vai cerētu aizķerties uz kādas kommandas soliņa,tagad lūkosies Eiropas virzienā,nerunājot nemaz par zvaigznēm,kā Derons Williams,kas negrib sēdēt bezdarbībā,bet labāk kādu milj un ekskursiju pa kādu Eiropas valsti sev līdz NBA lokauta beigām grib nodrošināt

 +10 [+] [-]

, 2011-07-12 23:58, pirms 13 gadiem
bilde no resident evil sērijām izvilkta

     [+] [-]

, 2011-07-13 02:29, pirms 13 gadiem
zaibis! valtera ekonomisti pagarina liigumu ar penionaaru un ventiiljiem saspeelnieks kas nedala piespeeles!
varees sisties ar rytaam un zalgiri or labaak ar klaipeedu un panjevezhi!

     [+] [-]

, 2011-07-13 09:30, pirms 13 gadiem
Shizis rakstīja: zaibis! valtera ekonomisti pagarina liigumu ar penionaaru un ventiiljiem saspeelnieks kas nedala piespeeles!
varees sisties ar rytaam un zalgiri or labaak ar klaipeedu un panjevezhi!
kādu pensionāru bezgalvi shiz?