Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūma klubs papildinās ar vēl vienu aizsargu

Blūma klubs papildinās ar vēl vienu aizsargu
Rodžers Grimau
Foto: acb.com

Pagājušās sezonas otrais labākais Spānijas ACB līgas basketbola klubs "Bilbao Basket" pirmdien paziņoja par līguma parakstīšanu ar pieredzējušo aizsargu Rodžeru Grimau, kurš līdz šim pārstāvēja Barselonas kluba krāsas.

Pirms gaidāmās sezonas, kurā Bilbao debitēs Eirolīgā, tas turpina sastāva komplektēšanu. Uz diviem gadiem noslēgts līgums ar pieredzējušo aizsargu Rodžeru Grimau, kurš iepriekšējās astoņas sezonas bija Barselonas "FC Barcelona Regal" kluba sastāvā, no kuriem vairākas sezonas kā komandas kapteinis. Pagājušajā sezonā 32 gadus vecajam Grimau vietējās līgas 42 spēlēs vidēji pieci gūti punkti un 1,9 atlēkušās bumbas, bet 20 cīņās Eirolīgā vidēji 4,5 punkti un 1,4 atlēkušās bumbas.

Savas karjeras laikā Grimau uzspēlējis arī Spānijas izlasē. 196 cm garais Grimau pārsvarā spēlē otrā un trešā numura pozīcijās, tāpēc Bilbao klubs visticamāk viņu ņēmis kā aizvietotāju amerikāņu aizsargam Krisam Vorenam. Pagājušajā sezonā ar Vorenu spēles laiku dalīja Latvijas basketbolists Jānis Blūms, kam nākamsezon Bilbao būs jau ceturtā sezona.

Pagaidām Spānijas vicečempioniem šajā starpsezonā pievienojušies divi spēlētāji - bez Grimau pagājušajā nedēļā to izdarīja spāņu saspēles vadītājs Rauls Lopezs. Bilbao nepieciešams vien pastiprinājums groza apakšā, lai sastāva veidošana būtu pabeigta.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

  +3 [+] [-]

, 2011-07-12 11:16, pirms 13 gadiem
Nu, lai Bilbao paņem Biedriņu groza apakšā. Andrim domāju tas būtu tā tiri neko, būs pazistams čoms blakus, komandai tomēr nauda ir, algu kaut kādu tomēr saņemtu. Labs klubs, ACB noteikti atkal ņemsies pa augšgalu, spēlēs eirolīgā, domāju ļoti labs variants Andrim, lai tik pamēģina kaut kādā Anglijā spēlēt, kādas te tās baumas bija, nav ko slinkot, sākumā uz izlasi tad uz kādu klubu vismaz formu uzturēt.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-12 11:37, pirms 13 gadiem
Harington rakstīja: Nu, lai Bilbao paņem Biedriņu groza apakšā. Andrim domāju tas būtu tā tiri neko, būs pazistams čoms blakus, komandai tomēr nauda ir, algu kaut kādu tomēr saņemtu. Labs klubs, ACB noteikti atkal ņemsies pa augšgalu, spēlēs eirolīgā, domāju ļoti labs variants Andrim, lai tik pamēģina kaut kādā Anglijā spēlēt, kādas te tās baumas bija, nav ko slinkot, sākumā uz izlasi tad uz kādu klubu vismaz formu uzturēt.
Biedriņam, varbūt, tas arī būtu labs variants, bet ne Bilbao

  +4 [+] [-]

, 2011-07-12 11:40, pirms 13 gadiem
Es gan domāju, ka ja Biedriņam iedotu vairāk vaļas uzbrukumā, no viņa sanāktu kaut kas vairāk.
krapaalis rakstīja: Biedriņam, varbūt, tas arī būtu labs variants, bet ne Bilbao

  +2 [+] [-]

, 2011-07-12 12:24, pirms 13 gadiem
Pau Gasols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-12 15:09, pirms 13 gadiem
nenormali lidzigs Gasolam

     [+] [-]

, 2011-07-12 15:20, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Es gan domāju, ka ja Biedriņam iedotu vairāk vaļas uzbrukumā, no viņa sanāktu kaut kas vairāk
no sākuma viņam jābeidz vaļoties laikā, kad visi nopietni vīri trenējas, tad arī varē prasīt "vairāk vaļas" uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2011-07-12 17:13, pirms 13 gadiem
zinta plivdas kanditatuura netiek izskatiita??