Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Par Fišeru interese gan "Žalgirim", gan Minhenes "Bayern"

Andrejs Siliņš

Par Fišeru interese gan "Žalgirim", gan Minhenes "Bayern"
Gan Roberts Javtoks, gan Dors Fišers pagājušajā sezonā spēlēja Spānijā. Vai jaunajā abi spēlēs "Žalgirī"?
Foto: AFP/Scanpix

Par vienu no Madrides "Real" vienības pagājušās sezonas centra spēlētājiem, amerikāņu basketbolistu Doru Fišeru interesi izrāda gan Eirolīgas klubi Kauņas "Žalgiris" un Telavivas "Maccabi", gan ambiciozā Vācijas Bundeslīgas debitante Minhenes "Bayern".

211 centimetrus garais un 116 kilogramus smagais amerikānis Fišers Eiropā aizvadījis ļoti solīdu karjeru, pārstāvot gan Izraēlas čempioni Telavivas "Maccabi", gan Madrides "Real", ar kuru basketbolistam ir spēkā līgums joprojām. Pagājušajā sezonā Madrides karaliskā kluba komandai Fišers Spānijas līgā vidēji mačā palīdzēja ar 19,6 minūtēs gūtiem 6,2 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām. ULEB Eirolīgā centram vidēji 17,9 minūtēs 6,2 punkti un 5,9 bumbas zem groziem.

Madridei garajā galā šobrīd ir par daudz spēlētāju, tāpēc klubs meklē iespēju Fišeru pārdot vai izīrēt. Tā kā Fišera alga ir ievērojama (ap 900 000 eiro sezonā), pastāv iespēja, ka "Real" arī nākamajā sezonā maksātu daļu algas spēlētājam, bet otru daļu - klubs, kurā basketbolists spēlēs.

Interesi par Fišeru izrādījusi gan nopietni pirms jaunās sezonas jau apbruņojusies Kauņas "Žalgiris" vienība, gan bijusī Fišera komanda Telavivas "Maccabi", gan ambiciozā Vācijas Bundeslīgas debitante Minhenes "Bayern", kuras komandu vada Vācijas izlases galvenais treneris Dirks Bauermans. Klubs jau pirms pagājušās sezonas, ko bija jāpavada ProA jeb pēc spēka otrajā Vācijas līgā, paziņoja, ka ilgtermiņa mērķis ir kļūt par vienu no vadošajām Eiropas vienībām.

"Žalgiris" šajā starpsezonā jau pastiprinājis centra pozīciju ar vienu no varenākajiem pašmāju centriem Robertu Javtoku, kurš pagājušajā sezonā, tāpat kā Fišers, spēlēja Spānijā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +36 [+] [-]

, 2011-07-11 21:17, pirms 13 gadiem
Sākumā padomaju,ka Dereks Fišers no LAL

  +7 [+] [-]

, 2011-07-11 21:17, pirms 13 gadiem
Vairāk interesē ko spēs sasniegt Bayern tuvākajos 3 gados.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-07-11 21:53, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Man interesē, kā var būt 17,9 minūtes ?
17 minūtes un 54 sekundes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-07-11 22:14, pirms 13 gadiem
Vācieši nez no kurienes uzradās un saprata ka ir vāji iekš Eirolīgas un ar ALBu ir par maz?

  +2 [+] [-]

, 2011-07-11 22:40, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: nu Lietuva jau nav arī Grieķija vai Turcija...
jā, Lietuva ir pozitīvā ziņā trakāk. Javtoku tur apēdīs bez sāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-07-11 23:02, pirms 13 gadiem
Citi treneri saka šitā: "Mēs ejam uz mērķi. daudz kas sanāk, bet ir lietas, pie kurām jāpiestrādā. Spēles plāns tomēr ir jāizpilda. Komanda ir vienota, visi ir fokusēti un mēs smagi strādājam, lai tiktu pie panākuma. Šobrīd strādājam vēl pie tā, lai visu laiku būtu fokusēti uz mērķi. Mums jābūt fokusā, jo tad var notikt lielas lietas. Šis ir liels brīdis, un fokuss tajā ir janotur. Komanda ir vienota, kā nekad. Visi ir fokusēti. Āmen"