Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Olympiacos" svin trešo uzvaru, "Unicaja" - otro

Jānis Celmiņš

B grupa: "Olympiacos" svin trešo uzvaru, "Unicaja" - otro
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar ULEB Eirolīgas B grupā 4. kārtas ietvaros tika aizvadītas divas spēles. Grieķijas "Olympiacos" svinēja uzvaru pār beļģu "Spirou Charleroi" (86:78), bet Spānijas "Unicaja" apspēlēja itāļu "Virtus" – 104:83.

"Olympiacos" maču pret "Spirou Charleroi" komandu iesāka ļoti veiksmīgi un pirmajā ceturtdaļā veiktais izrāviens 11:0 ļāva grieķu klubam iegūt vairāk nekā desmit punktu pārsvaru – 17:6. Līdz pirmās ceturtdaļas beigām beļģi gan nedaudz pievilka, taču arī otro ceturtdaļu sev par labu noslēdza laukuma saimnieki, atpūtā ejot 42:33. Arī otrajā puslaikā mājinieki bija pārliecinošāki un lai arī pēdējās desmit spēles minūtēs savā grozā ielaida par sešiem punktiem vairāk nekā iemeta, "Olymiacos" svinēja uzvaru visā mačā – 86:78. Šis bija grieķu kluba trešais panākums līdzšinējās četrās apakšgrupas spēlēs.

Uzvarētāju rindās Rašo Ņesterovičs guva 18 punktus, 15 pievienoja Vasilis Spanulis, zaudētājiem ar 14 punktiem rezultatīvākais bija Kriss Hils.

Otrajā šīvakara B apakšgrupas spēlē pie otrā uzvaras turnīrā tika "Unicaja" vienība, kas otro ceturtdaļu pret "Virtus" vienību uzvarēja ar 27:9, ieliekot stabilus pamatus uzvarai visā spēlē. Pirmo puslaiku "Unicaja" noslēdza ar 18 punktu pārsvaru (43:25), bet visā spēlē triumfēja ar 104:83.

Lielisku maču aizvadīja Berni Rodrigess, uzvarētāju labā gūstot 24 punktus. "Virtus" rindās Jakopo Giačetī izcēlās ar 20 punktiem.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL