Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Skariolo trenēs "Armani Jeans"

Skariolo trenēs "Armani Jeans"
Serdžio Skariolo
Foto: AP/Scanpix

Itālijas basketbola klubs Milānas "Armani Jeans" dažas dienas pēc zaudējuma vietējās līgas pusfinālā paziņojis par galvenā trenera maiņu. Turpmāk "Armani Jeans" trenēs Serdžo Skariolo, kurš ir arī Spānijas izlases galvenais treneris.

Pagājušās nedēļas beigās noskaidrojās abi šīs sezonas Itālijas līgas finālisti - pret līdzšinējiem čempioniem Sjēnas "Montepaschi" spēlēs "Bennet Cantu", kura sistēmā ir jaunais Latvijas basketbolists Edmunds Dukulis. Tieši Kantu komanda pusfinālā pārspēja Milānas "Armani Jeans" (sērijā 3-1), kas dažas dienas pēc izstāšanās no cīņas par Itālijas čempiontitulu paziņojis par galvenā trenera maiņu. Milānas klubs nepaturēs 75 gadus veco Denu Pītersonu, kurš galvenā trenera amatā stājās janvāra vidū.

Turpmāk Milānas komandas galvenais treneris būs Serdžo Skariolo, kurš piekritis ietērpties Armani džinsos. Dzimtajā Itālijā Skariolo atgriežas strādāt pirmo reizi kopš 1997. gada, kad to pameta pēc Boloņas un Pezāro klubu trenēšanas. Pēc tam Skariolo veiksmīgi strādājis Spānijā ar tādiem klubiem kā Vitorijas "TAU Ceramica" (tagadējais "Caja Laboral"), Madrides "Real" un Malagas "Unicaja", bet pēdējo pusotru gadu trenēja Maskavas apgabala "Khimki".

Skariolo joprojām ir arī Spānijas izlases galvenais treneris, ar ko 2009. gadā kļuva par Eiropas čempionu. Tāpat šī Itālijas trenera panākumu sarakstā ir divi Spānijas čempiontituli attiecīgi ar "Unicaja" un "Real", kā arī iekļūšana Eirolīgas "Final Four". Gaidāms, ka Eirolīgā "Armani Jeans" spēlēs arī nākamsezon.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

  +2 [+] [-]

, 2011-06-07 22:40, pirms 13 gadiem
Veiksmi,es domaju ka abas puses no vienosanas ljoti daudz ieguus