Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pinjeiro pievienojas Pasečņika pārstāvētajai Spānijas līgas pastarītei

Emils Ozerinskis

Pinjeiro pievienojas Pasečņika pārstāvētajai Spānijas līgas pastarītei
Aizeja Pinjeiro cīņa zem groziem pret "Liepājas" basketbolistiem. Foto: Ģirts Gertsons

FIBA pasaules kausā Puertoriko izlasi pārstāvējušais Aizeja Pinjeiro, kurš sezonas pirmo pusi pavadīja "VEF Rīga" rindās, pārcēlies uz Spānijas ACB līgas klubu Palensijas "Zunder", kļūstot par latviešu basketbolista Anžeja Pasečņika komandas biedru.

Vefiņam sadarbība ar divus metrus garo un 28 gadus veco puertorikāņu uzbrucēju Aizeju Pinjeiro bija spēkā līdz gadu mijai. Pēc izkrišanas no FIBA Čempionu līgas turnīra Pinjeiro varēja domāt par turpmāko karjeras attīstību. Par nākamo uzbrucēja karjeras soli kļuvusi došanās uz Spānijas čempionātu, papildinot Palensijas "Zudner". Violetās komandas rindās ar 9,8 punktiem vidēji spēlē atzīmējies raženais latviešu centrs Anžejs Pasečņiks.

"VEF Rīga" bija Pinjeiro pirmais klubs Eiropā. Pēc kļūšanas par Latvijas čempionu 2021. gada pavasarī, puertorikānis spēlējis arī dzimtenes komandā Kuebradillas "Pirates" un Turcijas Superlīgas vienībā "Darussafaka". Pēc dalības aizvadītā gada pasaules kausa izcīņā Pinjeiro atgriezās Rīgas komandā.

FIBA basketbola Čempionu līgā Pinjeiro piedalījās sešās spēlēs, sakrājot 11,3 punktus un 5,8 atlēkušās bumbas zem groziem. "Pafbet" Latvijas - Igaunijas līgā viņa rādītāji 16 aizvadītajās spēlēs sniedzās līdz 10,9 punktiem un 4,9 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Pēc izkrišanas no FIBA Čempionu līgas turnīra pamatīgi izformējies "VEF Rīga" leģionāru spārns. Somu centra spēlēlētājs Aleksandrs Madsens vēl pirms puertorikāņa atrada darbu Spānijas ACB līgā, papildinot "Morabanc Andorra" rindas. Savukārt saspēles vadītāja Brendana Adamsa līgumu izpirka Jāņa Timmas pārstāvētā turku "Darussafaka". Zviedru perimetra basketbolists Elaiža Klerenss, kurš pagājušajā ziemā tika piesaistīts ar domām par ilgtermiņa sadarbību, tika atlaists novembra pašā sākumā.

  +2 [+] [-]

, 2024-01-03 16:38, pirms 4 mēnešiem
Drīz tur nebūs kas spēlē. Jaunie regulāri slimo un traumējas. Berča nesaprotami švaks. Diezgan pagrabējis sastāvs būs

     [+] [-]

, 2024-01-03 16:46, pirms 4 mēnešiem
markkomartins rakstīja: Drīz tur nebūs kas spēlē. Jaunie regulāri slimo un traumējas. Berča nesaprotami švaks. Diezgan pagrabējis sastāvs būs
VEFs ātrā tempā jauno maiņu izaudzēs

  -1 [+] [-]

, 2024-01-03 17:27, pirms 4 mēnešiem
markkomartins rakstīja: Drīz tur nebūs kas spēlē. Jaunie regulāri slimo un traumējas. Berča nesaprotami švaks. Diezgan pagrabējis sastāvs būs
un kāda tev tur daļa? Tevi vef neinteresē, bet nē, atkal nāc un raudi. Viņi papildināsies un to visi zina, tāpat zināja, ka Pinjero beidzas līgums

  +2 [+] [-]

, 2024-01-03 17:48, pirms 4 mēnešiem
Rebel ko tu man pie**sies. Es taču tevi neaiztieku. Turpini ļurināt un čurāt karstu un liec mani mierā.

  -1 [+] [-]

, 2024-01-03 18:30, pirms 4 mēnešiem
markkomartins rakstīja: Rebel ko tu man pie**sies. Es taču tevi neaiztieku. Turpini ļurināt un čurāt karstu un liec mani mierā.
pārstāj čīkstēt, neesi mazs bērns

  +2 [+] [-]

, 2024-01-03 18:48, pirms 4 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: pārstāj čīkstēt, neesi mazs bērns
Vispār jau čīkstat jūs abi. Viens par švako vef, otrs par to, kā pirmais uzdrīkstējās uztirst varenajam VEF.

     [+] [-]

, 2024-01-03 22:36, pirms 4 mēnešiem
Nabagi 😥