Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Pasečņika komanda uzvar puslaiku pret Madrides "Real", Stumbrim Nīderlandes kauss

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pasečņika komanda uzvar puslaiku pret Madrides "Real", Stumbrim Nīderlandes kauss
Roberts Stumbris (Nr. 23) ar komandas biedriem. Foto: Heroes Den Bosch

Spānijas ACB līgas pēdējā vietā esošā Palensijas "Zunder" (bilance 5-21) savā laukumā ar 78:86 piekāpās līdervienībai Madrides "Real" (23-3). Palensieši bija pārāki cīņas otrajā puslaikā.

Latviešu centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks laukumā pavadīto 16 ar pusi minūšu laikā iemeta četrus punktus (1/4 - 2p., 2/4 - s.m.), pa reizei ieguva atlēkušo bumbu, rezultatīvi piespēlēja, bloķēja metienu un pārkāpa noteikumus, kā arī pieļāva divas kļūdas, izprovocēja trīs piezīmes pretiniekiem un sakrāja lietderības rādītāju -15.

28 gadus vecais valstsvienības basketbolists šosezon piedalījies 26 Spānijas meistarsacīkšu spēlēs, caurmērā gūstot 12,2 punktus, tiekot pie 4,7 atlēkušajām bumbām un veicot 1,2 rezultatīvas piespēles.

Pa 21 punktam guva Karaliskā kluba bosnietis Džanans Musa, kurš 24 ar pusi minūtēs trāpīja piecus no 11 metieniem no spēles un visus astoņus soda metienus, un Palensijas vienības amerikānis Džeilens Hendss, kurš grozos raidīja piecus no 13 metieniem no spēles un visus desmit soda metienus, kā arī tika pie sešām atlēkušajām bumbām.

Nīderlandes kausa izcīņā triumfējusi Roberta Stumbra komanda Hertogenbosas "Heroes", finālspēlē ar 89:82 uzveicot Zvolles "Hammers".

Japānas trešajā spēcīgākajā līgā Jokohamas "Excellence" (29-19) klupienā (75:83) pret Tačikavas "Dice" (26-22) centrs Klāvs Čavars 27 ar pusi minūšu laikā iemeta deviņus punktus (3/7 - 2p., 0/1 - 3p., 3/3 - s.m.), savāca deviņas atlēkušās bumbas, kā arī izdarīja pa vienam bloķētam metienam, kļūdai un noteikumu pārkāpumam.

Izmantotie avoti:
https://jv.acb.com/es/103637/estadi...
https://www.b3league.jp/boxscore/?k...