Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Valensija atsakās no Māršala

Valensija atsakās no Māršala
Rouls Māršals
Foto: AFP

Spānijas basketbola klubs "Valencia Basket" nolēmis pārtraukt līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Roulu Māršalu. Šāds lēmums pieņemts pēc ULEB Eiropas kausa spēles pagājušajā nedēļā.

Valensijas kluba mājaslapā minēts, ka ir panākta vienošanās ar Roulu Māršalu par līguma pārtraukšanu, bet nav minēts iemesls, kāpēc tas tika darīts. Pēc marca.com informācijas "Valencia Basket" galvenais treneris Nevens Spahija jau kādu laiku nav bijis apmierināts ar Māršalu, bet pēdējais piliens bijis spēlētāja atteikšanās doties laukumā pagājušajā nedēļā notikušajā ULEB Eiropas kausa kvalifikācijas spēlē pret beļģu klubu "Dexia", pēc kā tika pieņemts lēmums viņu atskaitīt.

Pirms tam Māršals spēlējis Krievijā, Horvātijā un arī NBA. Valensijas klubs, kas šovasar zaudēja "Pamesa" sponsora vārdu nosaukumā, vēl spēlētājam veiksmi turpmākajā karjerā. Acīmredzot tuvākajā laikā komanda meklēs Māršalam aizvietotāju.

Izmantotie resursi:
pamesabasket.com
marca.com