Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA nolīgst Lavrinoviču, Andersens no NBA uz Itāliju

CSKA nolīgst Lavrinoviču, Andersens no NBA uz Itāliju
Deivids Andersens (no kreisās)
Foto: AP

Krievijas basketbola klubs Maskavas CSKA nesen kā paziņojis par līguma noslēgšanu ar lietuviešu centru Darjušu Lavrinoviču, bet cits Eirolīgas klubs Sjēnas "Montepaschi" pārvilinājis austrāliešu basketbolistu Deividu Andersenu no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA).

Ceturtdien Maskavas CSKA paziņoja par līguma noslēgšanu uz diviem gadiem ar Lietuvas izlases centru Darjušu Lavrinoviču, kurš pārnāk no Turcijas čempionvienības Stambulas "Fenerbahce". 31 gadus vecais basketbolists CSKA vienībai pievienojies pēc lietuviešu galvenā trenera Jona Kazlauska vēlmes, kurš ar Lavrinoviču rēķinās kā Matjaza Smodiša aizvietotāju. Pirms spēlēšanas "Fenerbahce" 212 cm garais Lavrinovičs 2009./2010. gada sezonu spēlēja Madrides "Real" sastāvā, bet vēl pirms tam bija Maskavas "Dynamo", Kazaņas "Unics", Kauņas "Žalgira" un "Alytas" komandās.

Dažas dienas iepriekš Itālijas čempioni Sjēnas "Montepaschi" paziņoja par groza apakšas pastiprināšanu ar Austrālijas spēka uzbrucēju Deividu Andersenu. 31 gadu vecais spēlētājs pārceļas no NBA, kur pavadīja iepriekšējās divas sezonas. Pirms došanās uz NBA Andersens gadu uzspēlēja Barselonā, bet vēl senāk spēlējis Maskavas CSKA un arī savā pašreizējā darba vietā "Montepaschi" klubā.

Tikmēr cits Eirolīgas klubs Telavivas "Maccabi" paziņojis, ka arī nākamajā sezonā tā kreklu valkās centrs Sofoklis Šorcantis. Pagājušajā sezonā 26 gadus vecais centrs pavadīja savu pirmo sezonu Telavivā un bija viens no komandas vērtīgākajiem spēlētājiem (Eirolīgā 22 mačos vidēji 12 punkti), palīdzot aizkļūt līdz Eirolīgas "Final Four" un Izraēlas čempiontitulam.

Savukārt šīs nedēļas sākumā vairāki Eirolīgas klubi paziņoja par noslēgtiem līgumiem ar amerikāņu saspēles vadītājiem. Vispirms Jāņa Blūma pārstāvētais "Bilbao Basket" pagarināja līgumu ar Džošu Fišeru, kurš arī nākamajā sezonā būs rezerves saspēles vadītājs. Itālijas klubs Milānas "Armani Jeans" pārvilināja Omāru Kuku no Spānijas, kur viņš bija spēlējis iepriekšējos gadus, bet Stambulas "Fenerbahce" lietuviešu saspēles vadītāju Šarūnu Jasikeviču aizvietos ar amerikāni Kērtisu Džerelsu (pag. sezona Belgradas "Partizan").

Eirolīgas debitanti Kazaņas "Unics" nolīguši bijušo Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītāju Markusu Viljamsu, kurš pārnāk no Krasnojarskas "Enisey". Vēl "Unics" sastāvu papildinājis uzbrucējs Maiks Vilkinsons. Francijas klubs "ASVEL", kas piedalīsies Eirolīgas kvalifikācijā, arī pārvilinājis vienu spēlētāju NBA. Hiltons Ārmstrongs pēc vairākām sezonām pasaules spēcīgākajā basketbola līgā nolēmis izmēģināt spēkus Eiropā. Visbeidzot Spānijas labākais klubs Barselonas "Regal Barcelona" paziņojis, ka komandā atgriežas 22 gadus vecais aizsargs Havi Rabaseda.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

 +13 [+] [-]

, 2011-07-01 13:14, pirms 13 gadiem
Tagad tik saakaas! Driiz buus NBA otra plaana speleetaaji, kam naudu vajag maizei!

  +6 [+] [-]

, 2011-07-01 13:41, pirms 13 gadiem
tad jau BKV bus vel lielakas rotacijas iespejas legionaru gala..vares kaut 30 pa sezonu izmeginat

     [+] [-]

, 2011-07-01 15:08, pirms 13 gadiem
chubaki rakstīja: Tagad tik saakaas! Driiz buus NBA otra plaana speleetaaji, kam naudu vajag maizei!
Maizei nauda ir,vaig sviestam un desai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja