Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Ogre/Kumho Tyre" uzņems baltkrievu debitantus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ogre/Kumho Tyre" uzņems baltkrievu debitantus
Artūrs Visockis-Rubenis un "Ogre/Kumho Tyre"
Foto: bkogre.lv

Triobet Baltijas Basketbola līgā pie otrās uzvaras lūkos tikt "Ogre/Kumho Tyre", kas pulksten 19:00 uzņems debitanti no Baltkrievijas – Mogiļevas "Borisfen". Tiešraide Sportacentrs.com televīzijā.

Latvijas Basketbola līgas jauno sezonu "Ogre/Kumho Tyre" sāka ar lielu blīkšķi –, pateicoties Ginta Antropa trim realizētajiem tālmetieniem, savā laukumā izdevās ar 70:61 pārspēt pašreizējo čempioni "Valmieru/Ordo". Savukārt Baltijas Basketbola līgas atklāšanas mačā nācās ciest neveiksmi.

Pirms divām nedēļām ogrēnieši uzņēma "Jēkabpili". Pirmajā puslaikā tika iegūts desmit punktu pārsvars, tomēr pamatlaika beigās nācās glābties. 50 sekundes līdz beigām Jānis Pozņaks realizēja trīspunktnieku un izvilka pagarinājumu. Tomēr "Jēkabpils" sāka ar tālmetienu, arī punktu sāncenšu cerībām pieliekot ar metienu no distances – 86:82.

Tomēr pirms astoņām dienām "Ogre/Kumho Tyre" izcīnīja uzvaru, izbraukumā ar 101:79 sagraujot Rakveres "Tarvas". Antrops un Kristaps Pļavnieks igauņu grozā iemeta 16 punktus, bet ar 15 piebalsoja Rihards Zēbergs un Kārlis Apsītis. Vēl trim uzvarētāju basketbolistiem izdevās sasniegt vismaz desmit punktu atzīmi.

Panākums tika kaldināts ar lielisku precizitāti no distances – "Ogre/Kumho Tyre" realizēja 14 no 25 trejačiem jeb 56%. Šovakar Artūra Visocka-Rubeņa vadītā komanda lūkos tikt pie otrās uzvaras pēc kārtas un pirmās savā laukumā, pulksten 19:00 uzņemot Mogiļevas "Borisfen".

Debitante pagājušajā sezonā ieņēma trešo vietu Baltkrievijas čempionātā, regulārajā sezonā 14 spēlēs zaudējot tikai divas reizes. Tomēr Baltijas Basketbola līgā pirmā neveiksme nāca jau pirmajā spēlē – izbraukumā 34 punktu deficīts (68:102) pret Pasvales "Pieno žvaigždes", kas pērn Lietuvā regulāro čempionātu noslēdza astotajā vietā desmit komandu konkurencē un izslēgšanas maču pirmajā kārtā zaudēja nākamajai čempionei Kauņas "Žalgiris".

Baltkrievijas komandas rindās ir divi leģionāri, un zaudējumā rezultatīvākais bija ukrainis Maksims Kozlovecs, kurš realizēja sešus no deviņiem trīs punktu metieniem un kopā guva 27 punktus. Lietuvietis Vitauts Kamaruns guva 11 punktus un pievienoja piecas rezultatīvas piespēles.

Spēles sākums pulksten 19:00, tiešraide Sportacentrs.com televīzijā.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League

  +1 [+] [-]

, 2016-10-27 12:58, pirms 8 gadiem
Tie Belari stipri? Koefs uz viņiem ap 15 svārstās!

  +2 [+] [-]

, 2016-10-27 13:56, pirms 8 gadiem
Ogrei būtu jāuzvar: gan spēle savā laukumā, gan ierindā ir KB.

     [+] [-]

, 2016-10-27 14:07, pirms 8 gadiem
Rakstā gan varēja vairāk pieminēt Bērza pienesumu, kas nav nemanāms

  +1 [+] [-]

, 2016-10-27 15:47, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Tie Belari stipri? Koefs uz viņiem ap 15 svārstās!
Nu ja tāds koefs, tad secinājumus vari izdarīt pats... 1. spēlē zaudēja Piena zvaigznēm pa 34.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-27 17:10, pirms 8 gadiem
mikelis_goppers rakstīja: Nu ja tāds koefs, tad secinājumus vari izdarīt pats... 1. spēlē zaudēja Piena zvaigznēm pa 34.
pēc pirmās ceturtdaļas pat bija priekšā, pēc tam leiši ielika nākamajā robā un otrajā ceturtdaļā jau viss pa lielam bija skaidrs.