Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Zuross arī turpmāk trenēs "Žalgiri"

Andrejs Siliņš

Zuross arī turpmāk trenēs "Žalgiri"
Ilass Zuross
Foto: AP/Scanpix

Lietuvas čempiones basketbolā Kauņas "Žalgiris" kluba vadība noslēgusi jaunu līgumu ar grieķu speciālistu Ilassu Zurosu par galvenā trenera pienākumu veikšanu arī nākamajā sezonā.

Vakar, pēc tam, kad "Lokomotiv" no trenera pienākumu veikšanas negaidīti atbrīvoja Ķēstuti Kemzuru, parādījās ziņa, ka bijušais Latvijas izlases treneris varētu pārcelties uz Kauņas superklubu. Tagad šīm runām pielikts punkts, jo klubs noslēdzis jaunu līgumu ar Grieķijas izlases galveno treneri Ilassu Zurosu, kurš komandu aizveda līdz čempiontituliem gan Lietuvā, gan Baltijā, kā arī izcīnīja Lietuvas kausu aizvadītajā sezonā.

"Profesionālā pieeja un sasniegtie rezultāti mūs apmierina, bet mēs pieprasīsim viņam vairāk uzmanības pievērst jaunajiem spēlētājiem ne tikai treniņos, bet arī spēlēs," norādīja "Žalgira" kolorītais īpašnieks Vladimirs Romanovs.

2010. gada ULEB Eirokausa Gada treneris ar "Panellinios" vienību savā trenera karjerā bijis arī pie Pireju "Olympiacos", Beirūtas "Sagesse", Atēnu "Peristeri", Saloniku "Aris", Parīzes "Levallois Basket" un Grieķijas izlases stūrēm.

Izmantotie resursi:
Žalgiris