Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Pacers" nolīgst pirmo ģenerālmenedžera asistenti-sievieti NBA vēsturē

"Pacers" nolīgst pirmo ģenerālmenedžera asistenti-sievieti NBA vēsturē
Kellija Krauskopfa. Foto: twitter.com/pacers

NBA klubs Indiānas "Pacers" pirmoreiz līgas vēsturē ģenerālmenedžera asistenta amatam izvēlējies sievieti, pieņemot darbā bijušo Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) kluba Indiānas "Fever" vadītāju Kelliju Krauskopfu.

"Pacers" klubā Krauskopfa strādās ar basketbola operāciju darbiniekiem, ieskaitot to vadītāju Kevinu Pričardu, ģenerālmenedžeri Čadu Bjukenenu un viņa asistentu Pīteru Dinvidiju.

"Kā vienas no veiksmīgākajām WNBA komandas arhitektēm, Kellija ir īsts pionieris mūsu sporta veidā," paziņojumā izteicās "Pacers" īpašnieks Herbs Saimons. "Esmu strādājis ar Kelliju pēdējās divās desmitgadēs, tādēļ es zinu viņas milzīgo pieredzi, darba ētiku un līderes īpašības. Tas arī turpmāk noderēs mūsu organizācijai."

Augstākajā beisbola līgā (MLB) ģenerālmenedžeru asistentu amatā strādājušas divas sievietes - pašreizējā Ņujorkas "Yankees" darbiniece Džīna Āftermena un bijusī Losandželosas "Dodgers" darbiniece Kima Nga.

Krauskopfa 17 gadus strādāja par "Fever" prezidenti un ģenerālmenedžeri, bet 2017. gadā atteicās no šiem pienākumiem, lai pārraudzītu "Pacers" esporta komandas iekļaušanos NBA2K līgā. Krauskopfa spēlējusi būtisku lomu ar ASV valstsvienības sastāva veidošanā, palīdzot izcīnīt trīs olimpiskās zelta medaļas.

Izmantotie resursi:
espn.com/nba