Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vinipega izvairās no zaudējuma pastarītei

Juris Miņins
Juris Miņins

Vinipega izvairās no zaudējuma pastarītei
Vinipegas "Blue Bombers"
Foto: AP/Scanpix

Pateicoties Nika Grigsbija 26 jardus tālajam rezultatīvajam skrējienam ceturtās ceturtdaļas izskaņā Vinipegas "Blue Bombers" Kanādas futbola līgas (CFL) devītās nedēļas pirmajā spēlē uzveica Monreālas "Alouettes" – 24:16.

Spēle starp Vinipegas un Monreālas komandām padevās tiešām spraiga (par to liecina vien tas fakts, ka mača gaitā līderi mainījās septiņas reizes) un var teikt, ka uzvaru izcīnīja tā komanda, kas ilgāk spēja noturēties pret oponentu aizsardzības spiedienu, jo tieši aizsardzība šajā mačā spēlēja galvenās lomas un bija par iemeslu intrigas saglabāšanai līdz pat pašai spēles izskaņai.

Jāpiebilst, ka spēles gaitā no turpmākās cīņas tika "izsists" Monreālas komandas pirmais saspēles vadītājs Alekss Brinks, bet viņa vietu ieņēma Džonatans Kromptons, kurš par savu sniegumu atstāja divējādas sajūtas. No vienas puses 18/29 piespēļu attiecība un 266 gūtie jardi nav slikti rādītāji, taču pieļautas trīs pārtvertās bumbas liek saķert galvu pat lielākajiem viņa atbalstītājiem.

Iespējams, ka tieši saspēles vadītāju piespiedu nomaiņa arī traucēja līgas vājākajai komandai izcīnīt savu otro uzvaru šajā sezonā un pārtraukt trīs zaudējumu sēriju, taču nevar teikt, ka Kromptons "noraka" "Alouettes" cerības, jo viņš spēlēja tiešām skatāmi, taču efektīgi nenozīmē efektīvi, par to arī pārliecinājās "Cīruļi" no Monreālas.

No Vinipegas komandas savukārt jāizceļa jau pieminētais Niks Grigsbijs, kurš ne tikai guva izsšķirošo piezemējumu, bet arī 73 jardus (10 piegājienos). Arī Dons Uamba izcēlās, jo spēja zaudēto bumbu, pēc 88 jardus tāla skrējiena, nogādāt ieskaites zonā. Savukārt par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Kosovā dzimušais Lirims Hajrullahu.

CFL devītās nedēļas spēles turpināsies šovakar, kad tiks aizvadītas divas cīņas – Kalgarī "Stampeders" tiksies ar Otavas "RedBlacks", bet Edmontonas "Eskimos" uzņemš savā laikumā Toronto "Argounauts". Spēļu nedāļa noslēgsies ar BC Lions un Saskačevanas "Rougriders" cīņu, kurā "Lions" īpašnieks savas vienības faniem apsolīja uzvaru.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...

  -1 [+] [-]

, 2014-08-23 10:51, pirms 10 gadiem
Ārkārtīgi aizraujoši! vēl tikai vajadzētu apgaismot mūs par Barbadosas Universālās kriketa un polo līgas austrumu diviziona karaliskā kausa izcīņas grupu turnīru

     [+] [-]

, 2014-08-23 12:34, pirms 10 gadiem
kalns30 rakstīja: Ārkārtīgi aizraujoši! vēl tikai vajadzētu apgaismot mūs par Barbadosas Universālās kriketa un polo līgas austrumu diviziona karaliskā kausa izcīņas grupu turnīru
Ne jau visi ir tik aprobežoti kā tu, mums interesē dažādi sporta veidi.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-23 13:40, pirms 10 gadiem
kalns30 rakstīja: Ārkārtīgi aizraujoši! vēl tikai vajadzētu apgaismot mūs par Barbadosas Universālās kriketa un polo līgas austrumu diviziona karaliskā kausa izcīņas grupu turnīru
Salīdzinājums ĻOTI neveiksmīgs.
CFL ir viena no vadošajām sporta organizācijām Ziemeļamerikā un konkrēti Kanādā - lielākais sporta proejkts. Biznesa ziņā, piemēram, tas ir veiksmīgāks nekā NHL.

Tas, ka Latvijā līdz šim par to netika rakstīts, jo pat ziņas par NFL bija retums... nu to es komentēt nevaru, bet CFL ir ļoti nopietna profesionālā sporta organizācija.
'
Ja nu kas, šajā līgā 80-tajos gados viens no labākajiem aizsargiem bija latviešu izcelsmes spēlētājs Leo Ezeriņš, kurš arī ir izcīnījis Greja kausu un pašlaik strādā līgas administrācijā.

     [+] [-]

, 2014-08-23 15:02, pirms 10 gadiem
Ko tu ar to gribēji pateikt? Ka pasaulē ir liela interese par Kanādas amerikāņu futbolu? Varu derēt, ka Indijas kriketa līgu skatās ievērojami lielāks skaits. Tāpēc mums tagad par to vajadzētu spamu saņemt? Kāpēc Nigērijā neraksta par Latvijas čempionātu hokejā? Apšaubu, ka tur pat par KHL raksta. Vnk nedaudz paskaties no malas. Ja tev un vēl 5 cilvēkiem tas LV interesē, tad savā kompānijā to arī apspriediet.

     [+] [-]

, 2014-08-23 15:12, pirms 10 gadiem
Neslund rakstīja: Ko tu ar to gribēji pateikt? Ka pasaulē ir liela interese par Kanādas amerikāņu futbolu? Varu derēt, ka Indijas kriketa līgu skatās ievērojami lielāks skaits. Tāpēc mums tagad par to vajadzētu spamu saņemt? Kāpēc Nigērijā neraksta par Latvijas čempionātu hokejā? Apšaubu, ka tur pat par KHL raksta. Vnk nedaudz paskaties no malas. Ja tev un vēl 5 cilvēkiem tas LV interesē, tad savā kompānijā to arī apspriediet.
Es ar to negribēju pateikt NEKO.
Un vēl jo mazāk man gribas iespringt uz kaut kādu popularitātes pierādīšanu vai to cik un kam kas interesē.

Un arī visiem pārējiem, kam amerikāņu futbols neinteresē, ieteiktu mazāk iespringt un netērēt laiku rakstot komentārus no sērijas "Man nepatīk, priekš kam raksti, davai to, davai šito!" Tas ir absolūti bezjēdzīgi.

Portātā ir sadaļa, kas veltīta amerikāņu futbolam un tā arī tiek piepildīta ar ziņām par vadošajiem šī sporta veida čempionātiem u.c. aktualitātēm. Kam interesē, tas lasa, kam nē, tas lasa to kas viņu interesē.

Es tiešām nesaprotu - kāpēc katrs heiteris uzskata par savu svētu pienākumu ierakstīt cik ļoti viņam šis sports riebjas un, ka to vajadzētu pēc iespējas ātrāk likvidēt, nerakstīt utt.

Un par Indijas kriketa līgām utt. Ja būs cilvēks, kuram tas interesē, būs arī raksti. Mani interesē amfutbols un es rakstu par to.

     [+] [-]

, 2014-08-23 15:16, pirms 10 gadiem
Pareizi ir. Ja neinteresē, kāpēc ir jāvelta savs dārgais laiks un jāatver raksts, lai iekomentētu kādu jēlību?