Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gadu izlaidušais Odels Bekhems pieņem Baltimoras "Ravens" piedāvājumu

Emils Ozerinskis

Gadu izlaidušais Odels Bekhems pieņem Baltimoras "Ravens" piedāvājumu
Odels Bekhems ar "Mavericks" īpašnieku Marku Kjubanu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Baltimoras "Ravens" panākusi viena gada vienošanos ar 30 gadus veco Odelu Bekhemu, kuram kraukļu rindās būs iespēja nopelnīt 18 miljonus ASV dolāru.

Odels Bekhems pēdējoreiz NFL laukumos devies pirms nedaudz vairāk nekā gada, kad malējais uzbrucējs lieliskā manierē uzsāka Super Bowl cīņu Losandželosas "Rams" rindās pret Sinsinati "Bengals". Pirmā puslaika gaitā Bekhems iedzīvojās savā otrajā krusteniskās saites plīsumā un visu pagājušo sezonu bija spiests vērot no malas.

Lai gan klīda baumas, ka Bekhems varētu posties līdz Āronam Rodžersam, kurš jau jūtās kā Ņujorkas "Jets" futbolists, lai gan maiņas darījums starp "Jets" un Grīnbejas "Packers" nav vēl noticis, tomēr malējā uzbrucēja labākais piedāvājums nāca no kraukļiem. Sezonas pamatalga Bekhemam Baltimorā būs nedaudz virs viena miljona, bet līguma parakstīšanas bonus būs tuvu 14 miljoniem. Ar iespējamajiem snieguma bonusiem Bekhema atalgojums var sasniegt 18 miljonus dolāru.

Karjeras ievadā Bekhems bija viens no elektrīskākajiem amerikāņu futbola spēlētājiem, Ņujorkas "Giants" rindās kļūstot par superzvaigzni. Spēlētāja ekscentriskās personības dēļ šķīrās viņa ceļi ar "Giants" un malējais uzbrucējs nonāca Klīvlendas "Browns" rindās, kur futbolista karjera iestagnēja. 2021. gada sezonas gaitā Bekhems tika atbrīvots no "Browns" un uzbrucējs izvēlējās pievienoties "Rams" vienībai, kur viņš atgādināja visiem par savām labākajām īpašībām, tiekot pie čempiona gredzena.

Liela neskaidrība Baltimorā līdz šim ir bijusi saistībā ar saspēles vadītāju Lamāru Džeksonu. Kvoterbeks nolēmis nepieņemt darbā aģentu un sarunas par jauno līgumu ar Baltimoras "Ravens" vest paša spēkiem. Abām pusēm tā arī nav izdevies panākt kompromisu. Džeksons vēlas lielāku garantēto līgumu nekā saņēma Dešons Vatsons, bet "Ravens" nevēlas validēt Klīvlendas "Browns" izmisīgo gājienu un padarīt garantētus līgumus par NFL standartu. Rezultātā 2019. gada sezonas MVP un "Ravens" nav nākuši pie kopsaucēja, Džeksonam pavēstot, ka viņš vēlas maiņu.

Kā arī...

Bijušais Baltimoras piespēļu steidzinātājs Kalais Kempbels savu karjeru turpinās Atlantas "Falcons" vienībā. 36 gadus vecais veterāns aizvadītajā sezonā veica 5,5 sekus un piespieda pretiniekiem divreiz nomest bumbu. Savukārt pie četru gadu līguma pagarinājuma ticis 25 gadus vecais aizsardzības līnijas iekšējais spēlētājs Džefrijs Simonss, kurš Tenesī "Titans" rindās pagājušajā sezonā veica 7,5 sekus

     [+] [-]

, 2023-04-10 11:26, pirms gada
Elektriskākais spēlētājs Kā mēs to mēram? Vatos? Es protams saprotu, ka tas ir tiešs tulkojums no angļu valodas, bet nu nav latviešu valoda tik nabadzīga, ka nevarētu atrast trapigaku vārdu...

     [+] [-]

, 2023-04-10 11:49, pirms gada
Elektriskākais ha ha ha. Valodnieks

     [+] [-]

, 2023-04-10 11:50, pirms gada
Zviedru valodas speciālistam Suveizdjonam vajadzētu uzjautāt