Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL vērtīgākais spēlētājs Rodžerss tiek pie 200 miljonu līguma

Emils Ozerinskis

NFL vērtīgākais spēlētājs Rodžerss tiek pie 200 miljonu līguma
Ārons Rodžerss kļūs par vislabāk atmaksāto spēlētāju NFL. Foto: USA Today Sports

Nacionālās futbola līgas (NFL) pēdējo divu sezonu MVP balvu ieguvējs Ārons Rodžersss kļūs par vislabāk atmaksāto līgas spēlētāju, vienojoties par četru gadu līguma pagarinājuma 200 miljonu vērtībā ar Grīnbejas "Packers".

Par aizvadītās NFL sezonas spožāko regulārās sezonas spēlētāju ceturto reizi karjerā tika atzīts Grīnbejas "Packers" kvoterbeks Ārons Rodžers, kurš MVP balvu saņēma otro gadu pēc kārtas. Saspēles vadītājs šajā starpsezonā izvirzīja spiedienu uz Grīnbejas "Pacers" komandu, lai padarītu Rodžersu par līgas vislabāk atalgoto spēlētāju, flirtējot ar 50 miljoniem sezonā. Līdz šim lielākais līgums - 45 miljoni sezonā piederēja Kanzassitijas "Chiefs" zvaigznei Patrikam Mahoumsam. Medijos cirkulējot baumām, ka Rodzērss varētu pieprasīt maiņu uz Denveras "Broncos" vai pat piedraudēt ar karejeras noslēgšanu, Grīnbejas "Packers" piekritusi Rodzērsa prasībām, dodot spēlētājam četru gadu līgumu par 200 miljoniem, no kuriem 153 miljoni ir garantēti.

Rodžerss viennozīmīgi ir viens no spožākajiem NFL spēlētājiem, tomēr tas līdz šim vairāk ticis pierādīts regulārajā sezonā, nevis izslēgšanas spēlēs, kurās vairākkārt pēdējos gados piedzīvotas sāpīgas izgāšanās. Arī šajā sezonā izslēgšanas spēlēs Grīnbejas komanda izgāzās sev pierastajā salā, Rodžersam netiekot pat pie vienas play-off uzvaras.

Lai gan regulārajā sezonā Rodžerss sakrāja 4115 piespēļu jardus un kopumā 40 piezemējumus, kļūstot par "Packers" rekordistu un apsteidzot kluba leģendu Bretu Fārvu, tomēr sezonu apvija vairāki skandāli. Sezonas gaitā atklājās, ka Rodzērss medijus bija maldinājis vakcinācijas jautājumā, paziņojot ka ir "imunizēts", lai gan izrādījās, ka Rodžerss nav saņēmis vakcīnu un sezonas gaitā inficējās ar Covid-19. Tāpat sezonas laikā par ļoti lielu lietu spēlētājs padarīja kājas mazā pirkstiņa savainojumu, kas priekš brutālā amerikāņu futbola ir visai smieklīga trauma.

Grīnbejas "Packers" pērnajā sezonā guva 13 uzvaras 17 aizvadītās spēlēs, kas bija līgas labākais rādītājs. Tomēr taisnības labad jāsaka, ka NFC Ziemeļu divīzija ir pietiekami vienkārša. Divreiz sezonā "Packers" var tikties ar tādām komandām kā Minesotas "Vikings", Čikāgas "Bears" un Detroitas "Lions", kas Rodžersa ceļu līdz iekļūšanai izslēgšanas spēlēs un samērā labai kopējai bilancei padara gana vienkāršu.

     [+] [-]

, 2022-03-08 19:39, pirms 2 gadiem
Tad jau Adamsam 100% iedos frenchise tag.Neliekas,ka Rodžers paliktu Grīnbejā bez sava number 1 targeta
Paņēma Grinbejas GM aiz riekstiem un iedeva visu ko grib,jo zin ka aiz viņa nekā tur nav.

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:47, pirms 2 gadiem
Hmm, laikam nauda ir svarīgāka par tituliem, savādāk nesaprotu viņa vēlmi palikt GB.

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:57, pirms 2 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Hmm, laikam nauda ir svarīgāka par tituliem, savādāk nesaprotu viņa vēlmi palikt GB.
Viena lieta, ka Grīnbeja tik un tā ir labākā opcija tālu tikt izslēgšanas spēlēs, jo divīzija ir tik švaka ka mājas spēļu priekšrocība vismaz pirmajā kārtā 100 punkti būs.
Denvera ir vienā divīzijā ar Mahoumsu, Kāru un Herbertu. + nupat kā Denvera arī savu QB ir dabūjusi.

     [+] [-]

, 2022-03-08 22:40, pirms 2 gadiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Viena lieta, ka Grīnbeja tik un tā ir labākā opcija tālu tikt izslēgšanas spēlēs, jo divīzija ir tik švaka ka mājas spēļu priekšrocība vismaz pirmajā kārtā 100 punkti būs.
Denvera ir vienā divīzijā ar Mahoumsu, Kāru un Herbertu. + nupat kā Denvera arī savu QB ir dabūjusi.
Šoreiz gribēju minēt viņa problēmas GB, attieksmi pret viņu, viņa paša...Nez, es biju pārliecināts, ka mainīs komandu vai beigs karjeru, šo es negaidīju

     [+] [-]

, 2022-03-08 22:59, pirms 2 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Šoreiz gribēju minēt viņa problēmas GB, attieksmi pret viņu, viņa paša...Nez, es biju pārliecināts, ka mainīs komandu vai beigs karjeru, šo es negaidīju
Saprotu. Rodžersa situācija ir ārkārtīgi kompleksa un no visiem leņķiem tai pieķerties nav iespējams, jo ļoti daudz apstākļu.
Grīnbeja zināmā mērā ir ķīlnieces lomā, jo otrais QB Lovs nav gatavs pārņemt stafeti. Ja GB būtu īpašnieks, tas varētu nolemt, ka nav vērts čakarēties, bet tā kā komandai nav īpašnieka, bet gan tā ir sabiedrībai piederoša, tad manevrēt "pakotājiem" ir diezgan sarežģīti.

     [+] [-]

, 2022-03-08 23:49, pirms 2 gadiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Saprotu. Rodžersa situācija ir ārkārtīgi kompleksa un no visiem leņķiem tai pieķerties nav iespējams, jo ļoti daudz apstākļu.
Grīnbeja zināmā mērā ir ķīlnieces lomā, jo otrais QB Lovs nav gatavs pārņemt stafeti. Ja GB būtu īpašnieks, tas varētu nolemt, ka nav vērts čakarēties, bet tā kā komandai nav īpašnieka, bet gan tā ir sabiedrībai piederoša, tad manevrēt "pakotājiem" ir diezgan sarežģīti.
Arī saprotu, bet ar Vilsona maiņu šķiet, ka mans variants, ka nauda ir svarīgāka bija taisnība Nepārmetu, godīgi pat nezinu, par ko fanot pēc Bredija aiziešanas, bet GB noteikti nebūs tā