Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju gatavo pārsteigumu? Švainštaigers atgriezies MU treniņos

Morinju gatavo pārsteigumu? Švainštaigers atgriezies MU treniņos
Bastians Švainštaigers Mančestras ''United'' treniņā
Foto: www.manutd.com

Anglijas Premjerlīgas komanda Mančestras ''United'' savā mājaslapā publicējusi foto galeriju no komandas pēdējā treniņa. Kādā no attēliem redzams centra pussargs Bastians Švainštaigers, kurš līdz šim bija kritis komandas galvenā trenera Žuzē Morinju nežēlastībā un kopā ar pirmo komandu treniņus neaizvadīja.

Bijušais Vācijas izlases centra pussargs Bastians Švainštaigers ir Mančestras ''United'' īpašumā kopš 2015. gada, tomēr pēc komandas galvenā trenera nomaiņas vācietim vieta sastāvā vairs nav atradusies. Morinju jau pirms sezonas atklāja, ka ar Švainštaigeru jaunajā sezonā nerēķināsies, tomēr pašreizējā situācija trenerim piespiedusi veikt izmaiņas.

Runājot par iespējamo Švainštaigera iekļūšanu sastāvā, Morinju pirms sezonas veltīja šādus vārdus:"Domāju, ka tāda iespējamība ir ļoti sarežģīta. Nesaku, ka neiespējama, bet gan ļoti sarežģīta. Mums ir pieci spēlētāji uz divām pozīcijām – Pogbā, Errera, Šnaiderlins, Fellaini un Keriks -, un ir ļoti sarežģīti, ka šāda iespēja varētu parādīties."

''United'' sezonu iesāka vareni, uzvarot pirmās trīs spēles pēc kārtas, tomēr nākamajos septiņos mačos cieta trīs zaudējumus un trīs reizes spēlēja neizšķirti. Morinju daudz rotējis sastāvu galvenokārt pussargu līnijā, tomēr līdz šim nav spējis atrast zelta vidusceļu. Pasaulē dārgākais futbolists Pols Pogbā tika iemēģināts gan balsta pussarga, gan uzbrūkošā pussarga pozīcijās, taču rezultātu tas būtiski neietekmēja.

Ja Pogbā laukumā devies deviņos mačos no desmit, tad savā starpā rotējuši citi centra pussargi - Maruāns Fellaini un Anders Errera, tomēr arī šie futbolisti neprata ieviest kārtību ''United'' centra zonā. Jāpiebilst, ka Švainštaigers izsaukumu daļēji nopelnījis arī Erreras dēļ, jo spānis iepriekšējā mačā nopelnīja sarkano kartīti.

Tāpat kopā ar komandu šodien trenējās arī iepriekš traumu guvušais Henrihs Mhitarjans, kurš, šķiet, savainojumu ir izārstējis un drīzumā jau atkal varēs doties laukumā. Armēnijas futbola federācijas prezidents Rubens Hairapetjans neslēpa savas emocijas:''Man nav ne jausmas, kas notiek Morinju galvā. Es runāju ar Henrihu un arī viņš ir neizpratnē. Viņš jau kādu laiku trenējas un ir labā sportiskā formā, taču neviens nezina iemeslu, kādēļ Morinju vairākas spēles pēc kārtas Mhitarjanu atstājis ārpus pieteikuma.''

Izmantotie resursi:
Exclusive photos: United training hard -...
Football News and Scores - ESPN FC

Bastiana Švainštaigera tvīts

  +3 [+] [-]

, 2016-11-01 00:34, pirms 7 gadiem
Maurinjo kjeras pie katra salminja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-01 09:18, pirms 7 gadiem
kad jau smeļas ... , Maurs sāk domāt ko darīt
EPL -7pt līdz ČL

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 09:52, pirms 7 gadiem
Maurs zem Vairas Damokla zobena....

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:15, pirms 7 gadiem
Tas bija gaidāms ...

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:26, pirms 7 gadiem
Maurinju, Morinju- SC valodu ekspertiem iesaku viņa uzvārdu latviskot par Mauriņu. Vārdu pie reizes arī- Jāzeps Mauriņš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-01 10:58, pirms 7 gadiem
Bastijam ir līdera dotības, humors un harizma...viņš var komandu pavilkt vismaz morāli, ja kaut kas nesanāk...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-01 12:56, pirms 7 gadiem
oline_karine_131833167290576 rakstīja: Jums ir nepieciešams naudas aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisa bankas. Ms sandrana firma spēj veikt aizdevumu summa, kas jums nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku.

Piedāvājam € 10.000 līdz € 5.000.000 uz atmaksas termiņu uz 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
davaj dod šu! uzlikšu 5.000.000 toto
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja