Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Leipzig" gaida drīzu uzbrukuma līdera Vernera lēmumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Leipzig" gaida drīzu uzbrukuma līdera Vernera lēmumu
Timo Verners. Foto: Imago Sport/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas kluba "Leipzig" vadība gaida drīzu Timo Vernera lēmumu par kluba izvēli, kurā viņš turpinās karjeru, trešdien ziņoja "Sport Bild".

Viena no komandām, kas vēlētos iegādāties futbolistu, ir Minhenes "Bayern", kurā uzbrucējs varētu tikt izmantots arī kā poļa Roberta Levandovska aizstājējs. Spekulācijas par 23 gadus vecā futbolista pārcelšanos uz Minheni gan ir nedaudz rimušās pēc tam, kad bavārieši acis metuši arī uz Mančestras "City" piedāvājumā esošo Līroju Sanē.

"Es varu saprast arī Timo, kuram nav viegli. Tomēr izvēles dzīvē ir jāveic, un Timo noteikti tādu veiks drīz. Esmu par to pārliecināts," "Sport Bild" trešdien teica Leipcigas kluba ģenerāldirektors Olivers Minclafs.

"Protams, mēs gribētu skaidrību jau tūlīt, jo spriedzē ir visi iesaistītie. Esam runājuši ar Timo Verneru par notiekošo gandrīz gadu. Kad būs skaidrība šajā jautājumā, varēsim koncentrēties uz notiekošo laukumā," komentēja kluba pārstāvis.

Verners iepriekšējā sezonā zaudēja vietu Vācijas izlases pamatsastāvā. Tomēr Vācijas čempionātā "Leipzig" rindās uzbrucējs guva 16 vārtus, palīdzot klubam finišēt trešajā vietā.

Minclafs joprojām cer, ka Verners pagarinās līgumu, kurš beidzas šīs sezonas beigās, taču ir gatavs arī ļaunākajam scenārijam: "Ja Timo nepagarinās līgumu, esam gatavi transfēram".

"Ir vesela virkne ar klubiem, kas ir ieinteresēti Vernera pakalpojumos, tai skaitā ārvalstu vadošās komandas," piebilda Minclafs.

Bundeslīgas pāreju logs tiek aizvērts 2.septembrī.