Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Spānijas izlases vārtsargs Valdess izlaidīs septiņus mēnešus

Agris Suveizda

Spānijas izlases vārtsargs Valdess izlaidīs septiņus mēnešus
Viktors Valdess
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" savā mājaslapā paziņoja, ka Viktoram Valdesam ir veikta operācija un ka viņam nāksies izlaist septiņus mēnešus.

"Barsas vārtsargam Augsburgā (Vācijā) pēc pagājušajā nedēļā gūtā krustenisko saišu plīsuma tika veikta operācija ārstu Ulriha Bēniša un Rikarda Prunas vadībā. Operācija tika veikta veiksmīgi, un Valdesam nāksies izlaist aptuveni septiņus mēnešus," teikts "Barcelona" paziņojumā.

Jau vēstījām, ka Valdess krustenisko saišu plīsumā iedzīvojās Spānijas čempionāta spēlē pret "Celta". Tādējādi Valdesam šī sezona ir beigusies, turklāt viņš, aizvadot vienu no labākajām sezonām savā karjerā, būs spiests izlaist arī Pasaules kausa izcīņu Brazīlijā. Valdess Spānijas izlasē bija otrais numurs aiz Ikera Kasiljasa muguras, un tagad valstsvienībā ir atbrīvojusies trešā vārtsarga pozīcija, kuru varētu ieņemt Davids De Heja vai Djego Lopess.

Valdesam pēc šīs sezonas beigsies līgums ar "Barcelona", taču savainojums 32 gadus vecajam vārtsargam ievērojami apgrūtinās jauna kluba meklējumus – Valdess ierindā atgriezīsies tikai rudenī, kad sezona jau būs sākusies. Iepriekš kā divas galvenās kandidātes uz Valdesa iegūšanu tika minētas Mančestras "City" un "Monaco".

Spānijas prese vēl pagājušajā nedēļā ziņoja, ka Valdesam ar "Monaco" ir iepriekšēja vienošanās. Tieši vārtsarga pozīcija ir viens no "Monaco" potenciāli vājākajiem posmiem – šobrīd komandā ir Horvātijas otrais numurs Danijels Subasičs un Argentīnas pamatvārtsargs Serhio Romero.

Viktors Valdess šosezon Spānijas čempionātā ir aizvadījis 26 spēles, palīdzot "Barcelona" ar 75 punktiem 31 mačā turnīra tabulā ieņemt otro vietu. 32 gadus vecais vārtsargs visu profesionālo karjeru ir pavadījis "Barcelona" rindās, taču ir paziņojis, ka šovasar pēc līguma beigām nepaliks komandā.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...

  +1 [+] [-]

, 2014-03-31 17:39, pirms 10 gadiem
Jā,diezgan NOPIETNI!!!

  +3 [+] [-]

, 2014-03-31 17:42, pirms 10 gadiem
"Valdess Spānijas izlasē bija otrais numurs aiz Ikera Kasiljasa muguras, un tagad valstsvienībā ir atbrīvojusies trešā vārtsarga pozīcija, kuru varētu ieņemt Davids De Heja vai Djego Lopess. "

Kurš tad Valdesa vietā ir otrais ,ja viens no šiem diviem varētu būt trešais ?

     [+] [-]

, 2014-03-31 17:47, pirms 10 gadiem
Reina.
spēlmanis rakstīja: "Valdess Spānijas izlasē bija otrais numurs aiz Ikera Kasiljasa muguras, un tagad valstsvienībā ir atbrīvojusies trešā vārtsarga pozīcija, kuru varētu ieņemt Davids De Heja vai Djego Lopess. "

Kurš tad Valdesa vietā ir otrais ,ja viens no šiem diviem varētu būt trešais ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-31 22:30, pirms 10 gadiem
Spānijas izlases vārtsargs Valdess izlaidīs septiņus mēnešus
-------------------
Kā viņš to darīs, ar laika mašīnu vai kādas mağijas palīdzību?

     [+] [-]

, 2014-03-31 23:08, pirms 10 gadiem
Būs kā ar Kasiljasu Madridē .. klubs nopirks jaunu vārtsargu un tad Valdes varēs sēdēt malā ..

  -1 [+] [-]

, 2014-04-01 00:03, pirms 10 gadiem
Elv4a rakstīja: Būs kā ar Kasiljasu Madridē .. klubs nopirks jaunu vārtsargu un tad Valdes varēs sēdēt malā ..
Valdes tak pazinjojis,ka ieshot prom no kluba shovasar,bet nu,ja neviens negribees uznjemties risku ar vinju parakstiit liigumu,tad Barca jebkuraa briidii ir gatava jaunu liigumu nolikt vinjam uz galda,taa kaa,bez CL futbola naakamsezon tocna nepaliks