Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Virslīgā šodien divas spēles – pavasara pusfinālu atkārtojums

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Virslīgā šodien divas spēles – pavasara pusfinālu atkārtojums
Foto: Ritvars Raits

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas pa vienai vīriešu un sieviešu Virslīgas spēlei – spēkiem mērosies pagājušās sezonas pusfinālistes.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Ulbroka/FS Masters" – "Ķekava" (Ulbrokas sporta kompleksā)
Iepriekšējās izslēgšanas spēlēs ulbrokieši un ķekavieši tikās pusfinālā, kur četru spēļu sērijā ar 3:1 uzvarēja "Ķekava". Šosezon "Ulbroka/FS Masters" čempionātu uzsāka ar zaudējumu papildlaikā Cēsu "Lekringam" (5:6) un turpināja ar neveiksmēm Talsos (2:3) un Stalbē (5:8). Ulbrokas komanda ar vienu punktu 12 komandu konkurencē šobrīd ieņem necilo 11.vietu. Rezultatīvākais spēlētājs ir Kaspars Šķēls ar 5 (2+3) punktiem. Vicečempione "Ķekava" čempionāta atklāšanas spēlē viesos ar 5:6 piekāpās "Lielvārdei", bet pēc tam savā laukumā ar 9:4 sarūgtināja Kocēnu "Rubeni". Trīs punkti ķekaviešus ierindojuši 6.vietā. Rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem ir Ēriks Akulovs.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13.00 FK "Ķekava" – RSU (Ķekavas sporta namā)
Arī ķekavietes un rīdzinieces tikās pagājušā čempionāta pusfinālā. Čempionei RSU, lai iekļūtu finālā, pietika ar trim spēlēm. Šosezon abas komandas aizvadījušas pa vienai spēlei. FK "Ķekava" šobrīd ieņem pēdējo vietu, jo čempionāta atklāšanas spēlē diezgan negaidīti ar 4:7 piekāpās "Ķekavas Bulldogs". Ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Dina Štāle. RSU uzņēma vicečempioni "Rubeni" un svinēja uzvaru ar 5:2. 2 (1+1) punkti pa spēkam bija Līgai Garklāvai.

Izmantotie resursi:
floorball.lv