Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Modričs pagarinās līgumu ar "Real", Isko komandu atstās

Rolands Eliņš

Modričs pagarinās līgumu ar "Real", Isko komandu atstās
Luka Modričs svin vārtu guvumu. Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Scanpix

Lukas Modriča līgums ar Madrides "Real" beigsies šovasar, taču "Goal" vēsta, ka līgums tiks pagarināts. Savukārt cits Madrides futbolists Isko līgumu nepagarinās un komandu atstās, viņš pats pavēstīja sociālajos tīklos.

Luka Modričs nedēļas nogalē kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju. Viņam tas bija jau piektais tituls ar "Real" kopā pavadītajās deviņās sezonās.

Modričs Madridē paliks arī vismaz uz desmito sezonu. Viņa jaunais līgums būs uz vienu sezonu, turklāt "Goal" vēsta, ka "Real" būtu gatava piedāvāt sadarbību arī uz 2023./24. gada sezonu, ja Modričs noturēs pašreizējo līmeni un sniegumu laukumā. Kā nekā, viņam ir jau 36 gadi.

Horvātijas pussargs nesen intervijā pauda cerību, ka varēs noslēgt futbolista karjeru tieši "Real" sastāvā.
Modričs pagaidām "Real" rindās aizvadījis 462 spēles, kurās palīdzējis komandai iegūt 19 titulus.

Savukārt cits Madrides pussargs Isko vasarā komandu atstās, ko viņš apliecināja ar ierakstu sociālajos tīklos. Isko līgums beigsies 30. jūnijā.

Isko Madridē nospēlēja deviņas sezonas, piedalījās 353 spēlēs un guva 53 vārtus, kā arī veica 56 rezultatīvas piespēles. Taču šosezon 30 gadus vecais spēlētājs piedalījās tikai 14 "La Liga" mačos, cīnoties ar vairākiem savainojumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/modric...
https://www.goal.com/en/news/i-have...

     [+] [-]

, 2022-05-30 19:13, pirms 2 gadiem
Modričam aizvadītā sezona bija jau desmitā Real rindās.