Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Uljoa: "Ranjēri mani nodevis, vairs nespēlēšu "Leicester" komandā"

Andrejs Siliņš

Uljoa: "Ranjēri mani nodevis, vairs nespēlēšu "Leicester" komandā"
Leonardo Uljoa
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Leicester City" argentīniešu uzbrucējs Hosē Leonardo Uljoa norādījis, ka jūtas komandas galvenā trenera Klaudio Ranjēri nodots un vairs nekad nespēlēšot Lesteras vienības rindās.

2014. gada vasarā "Leicester" samaksāja vairāk nekā deviņus miljonus eiro, lai no "Brighton" iegādātos Uljoa. Trīs sezonās argentīnietis komandas rindās aizvadījis 89 spēles un guvis 20 vārtus, tomēr šajā sezonā viņam nav izdevies izturēt konkurenci un tikai reizi Premjerlīgā sācis spēli pamata sastāvā, tāpat viņam arī tikai vieni gūti vārti.

Uzbrucējam līgums ar Lesteras klubu ir spēkā vēl uz nākamo sezonu, bet nesen Uljoa izteica vēlmi doties projām. Interese par spēlētāju bijusi no vairākām citām Anglijas komandām, taču darījums nav noticis, un futbolists par to tur ļaunu prātu uz kluba vadību un galveno treneri Klaudio Ranjēri.

"Cienot visus komandas līdzjutējus... Jūtos nodots no Ranjēri un kluba puses. Vairs nespēlēšu šajā komandā," šodien "Twitter" rakstīja Uljoa.

"Esmu bēdīgs par radušos situāciju, jo esmu šeit pavadījis divus brīnišķīgus gadus. Bet pašreizējā situācijā, kad vairs neesmu komandas plānos, jūtu, ka labākais būtu doties projām un būt laimīgam citur," intervijā "Sky Sports" sīkāk skaidroja Uljoa. "Treneris [Ranjēri] pēdējo trīs mēnešu garumā sacīja, ka palīdzēs man tikt projām, ja būs kāds piedāvājums četru piecu miljonu [sterliņu mārciņu] apmērā. Saprotu, ka bijuši arī lielāki piedāvājumi, taču tos pat neapsver. Šodien viņš man saka, ka vēlas, lai palieku. Bet, ja palikšu, tas atstās ietekmi uz manu nākotni un karjeru."

"Leicester" šobrīd ar 21 punktu 22 spēlēs ieņem vien 15. pozīciju tabulā, bet UEFA Čempionu līgā izdevies pārliecinoši pārvarēt grupu turnīru un astotdaļfinālā spēlēs pret spāņu "Sevilla".

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 22:21, pirms 7 gadiem
Cik noprotu, tad Sunderlenda esot ieinteresēta, bet nez vai Lestera gribēs pārdot komandai ar kuru var sanākt cinīties par palikšanu.
Slēpts komentārs: Maikl30

  -3 [+] [-]

, 2017-01-31 00:20, pirms 7 gadiem
Besī šitās primadonas - te man nepatīk, gribu tur, tas man nepatīk, gribu tā. Līgums fakin noslēgts un tad sēdi un rukā.

  +5 [+] [-]

, 2017-01-31 08:30, pirms 7 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Besī šitās primadonas - te man nepatīk, gribu tur, tas man nepatīk, gribu tā. Līgums fakin noslēgts un tad sēdi un rukā.
Primadonnas un princeses? Nopietni? Kā Uljoa varēja paredzēt, ka līguma beigās viņš komandai vairs nebūs vajadzīgs? Un šoreiz pilnīgi viņam piekrītu, jo Lestera rīkojas vnk egoistiski - pašiem čali nevajag, bet citiem nedod, jo, nedo dies, Vārdijs vai Slimani notraumēsies, ar kādu taču vajadzēs aizstāt. Kā nekā cīņa par palikšanu tak priekšā.

     [+] [-]

, 2017-01-31 08:51, pirms 7 gadiem
Nu Okazaki un Musa paliks.

     [+] [-]

, 2017-01-31 09:05, pirms 7 gadiem
Lestera vēl savāks ČL naudas prēmijas un pasaka būs beigusies.

  +4 [+] [-]

, 2017-01-31 09:20, pirms 7 gadiem
Nedomāju, ka šeit Ulloa ir kāda princese. Viņš vienkārši vēlas spēlēt un, ja Ranieri bija apsolījis, ka laidīs, kāpēc, lai nejustos nodots? Esmu pārliecināts, ka Sunderland un Championship komandas kā Leeds, Wednesday, Derby noteikti pat ir piedāvājušas savus 5 miljonus noteikti.
P.S. Man likās, ka tās muļķības ar uzvārdu ķēmošanu tikai hokeja sadaļā. Tad nu, autor- raksta Ulloa, izrunā Užoa.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-31 09:56, pirms 7 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Besī šitās primadonas - te man nepatīk, gribu tur, tas man nepatīk, gribu tā. Līgums fakin noslēgts un tad sēdi un rukā.
Cilvēks vēlas spēlet, tas ir tikai normāli. losis tu esi

  +2 [+] [-]

, 2017-01-31 10:03, pirms 7 gadiem
Princese? Patiešām? Ja marinētu kādu latviešu spēlētāju uz soliņa, Lestera jau būtu nozakāta no galvas līdz kājām. Džeks grib spēlēt un attīstīt karjeru. Futbolā līgums neko daudz nenozīmē!
Un runājot par Pajetu. Vai tad jūs neliktu ģimeni pirmajā vietā? Ja Tev nepatīk Tava darba vieta vai tad GuTu nemainīsi darbu? Tev tak arī ir darba līgums! Marseļas menedžeris apgalvo, ka Pajets ir piekritis gandrīz uz pusi mazākai algai.

     [+] [-]

, 2017-01-31 10:20, pirms 7 gadiem
thunderb6 rakstīja: Primadonnas un princeses? Nopietni? Kā Uljoa varēja paredzēt, ka līguma beigās viņš komandai vairs nebūs vajadzīgs? Un šoreiz pilnīgi viņam piekrītu, jo Lestera rīkojas vnk egoistiski - pašiem čali nevajag, bet citiem nedod, jo, nedo dies, Vārdijs vai Slimani notraumēsies, ar kādu taču vajadzēs aizstāt. Kā nekā cīņa par palikšanu tak priekšā.
Tieši tā, viņš ir vajadzīgs, ja nu kāds notraumējas. Pats sapinies savā komentārā.

     [+] [-]

, 2017-01-31 10:26, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: karteja "princese"
Tu par Mesi, Neimāru un Suaresu? Piekrītu!

  +3 [+] [-]

, 2017-01-31 10:32, pirms 7 gadiem
Atgriežoties pie Pajeta un West Ham tēmas - re, klasisks piemērs tam, cik vienpusēja parādība ir lojalitāte futbolā.

Bija Uljoa komandā, spēlēja. Klubs rīkojas savās interesēs, pastiprinājās, bet spēlētājs lai dara ko grib. Sēdi uz beņķa, jo "mums vajag arī rezervistu".

Un kad spēlētājs ar to likumsakarīgi nav apmierināts, tad viņš ir "princese".

Bet nez kāpēc pret spēlētājiem, kuri dara tāpat - rīkojas savās interesēs, tiek izvirzītas pretenzijas par lojalitātes trūkumu.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-31 10:44, pirms 7 gadiem
Futbolā sen vairs nav lojalitātes. Klubs ir darba vieta, nekas vairāk. Tā pat kā klubam spēlētājs ir tikai instruments, lai sasniegtu mērķus. Un Lesteras fani, beidziet pukstēt, jūs rīkotos tāpat.

  -2 [+] [-]

, 2017-01-31 10:58, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tu par Mesi, Neimāru un Suaresu? Piekrītu!
ej turpini fanot par savu "zilo"Madrides.Real komandu,kur visi stipinas un zelejinas matos vien liek un smere!!! raudoso princesiti,un zirga muli ieskaitot

     [+] [-]

, 2017-01-31 17:42, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: ej turpini fanot par savu "zilo"Madrides.Real komandu,kur visi stipinas un zelejinas matos vien liek un smere!!! raudoso princesiti,un zirga muli ieskaitot
Izrāvi man vārdus no mutes