Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kalgari tiek pie sestās uzvaras pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Kalgari tiek pie sestās uzvaras pēc kārtas
Foto: cfl.ca

Savu sesto uzvaru Kanādas futbola līgas (CFL) sezonā izcīnīja Kalgari "Stampeders", kuri ar 30:24 pārspēja Hamiltonas "Tiger-Cats".

Desmitā CFL spēļu kārta noslēdzās ar divu līgas smagsvaru, Kalgari "Stampeders" un Hamiltonas "Tiger-Cats" dueli un jāsaka, ka abas komandas nepievīla, jo cīņa izvērtās patiesi spraiga.

Spēles sākumā pirmie punktus guva "Stampeders", bet hamiltonieši prata atbildēt ar piezemējumu, taču uz to Bo Līvajs Mičels atbildēja uzreiz – piespēlēja Davarisam Denielsam, kurš pilnīgi netraucēts varēja ienest bumbu ieskaites zonā. Spēles pirmās trīs ceturtdaļas tā arī pagāja, proti, ar Kalgari komandas pārsvaru un taču noslēdzošajam cīņas cēlienam abas komandas bija pataupījušas ko īpašu.

No sākuma Kalgari komanda guva 11 punktus, kad Džeroms Mesams ieskrēja ar bumbu ieskaites zonā, bet Mičels ar piespēli atrada Bakari Grantu, realizējot divu punktu izspēli, savukārt Renē Paradī bija precīzs brīvsitienā.

Uz to, protams, Hamiltona nevarēja noraudzīties rokas klēpī salikuši, tāpēc viņi, kad līdz mača beigām bija palikušas mazāk kā piecas minūtes devās pretuzbrukumā un atbildēja ar 14 punktiem – Zaks Kolaross ar piespēlēm atrada Terensu Toliveru un Lūku Taskeru, pie tam Taskers notvēra arī divu punktu izspēles piespēli.

Rezultāts uz to brīdi bija kļuvis vairs tikai 27:24 par labu Kalgari komandai, taču viņi prata pielikt punktu šim mačam, kad Renē Paradī realizēja 45 jardu sitienu un uzstādīja gala rezultātu – 30:24.

CFL regulārā sezona, 10. kārta

ViesiMājniekiRezultāts
LionsRedblacks29:23
Blue BombersAluettes32:18
RoughridersEskimos25:33
Tiger-CatsStampeders24:30

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...

     [+] [-]

, 2016-08-29 17:03, pirms 8 gadiem
Visu cieņu autoram par uzcītību katru dienu rakstīt par amerikāņu futbolu un beisbolu - sporta veidiem, kam šeit ir mikroskopisks interesentu skaits.