Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kalgari uzvar un nodrošina vietu “play-off”

Juris Miņins
Juris Miņins

Kalgari uzvar un nodrošina vietu “play-off”
Bo Līvajs MIčels
Foto: cfl.ca

Tuvojoties Kanādas futbola līgas (CFL) sezonas izskaņai, Kalgari “Stampeders” aizvadīja nu jau kārtējo pārliecinošo spēli, ar 36:17 pārspējot Hamiltonas “Tiger-Cats” un garantējot sev iekļūšanu izslēgšanas maču sezonā.

Lai arī Kalgari komandai pēdējās nedēļas nav bijušas vieglas, jo viņi vēl aizvien pārdzīvo sava komadas biedra, Milana Hiksa slepkavību, laukumā komanda demonstrā pārliecinošu sniegumu, ar 17:36 pārspējot Hamiltonas “Tiger-Cats” un pagarinot savu nezaudēto spēļu sēriju līdz 13 mačiem. Patiesībā viņi nav zaudējuši kopš sezonas pirmā mača.

“Stampeders” šajā spēlē jau no paša sākuma devās uzbrukumos un Bo Līvajs Mičels, darot to, kas viņam sanāk vislabāk – ar bumbām apgādājot malējos uzbrucējus, parādīja savu labāko spēli, kamēr “Tiger-Cats” komandai bija jāiztiek bez Zaka Kolarosa, kurš guva kārtējo savainojumu, papildinot Hamiltonas komandas jau tā garo traumēto spēlētāju sarakstu.

Pēc šī panākuma Kalgari komanda, kas ir šīssezonas labākā CFL vienība, oficiāli ir garantējusi sev vietu izslēgšanas mačos.

Interesanti, ka Hamiltonas komandas zaudējums, tāpat kā Toronto “Argonauts” neveiksme cīņā pret Monreālas “Alouettes” ar 11:38, kārtējo reizi ir nospēlējusi par labu Otavas “Redblacks”, kuri paši ar 33:40 piekāpās Britu Kolumbijas “Lions”, taču vienalga saglabā pirmo vietu Austrumu konferencē.

Uz šo brīdi CFL čempionātā ir jāaizvada vēl piecas spēļu kārtas, pēc kurām tiks izspēlēts trīs kārtu izslēgšanas maču turnīrs. Fināls ieplānots 28. novembrī.

CFL regulārā sezona, 15. kārta

ViesiMājniekiRezultāts
EdmontonaVinipega40:26
KalgariHamiltona36:17
OtavaBritu Kolumbija33:40
TorontoMonreāla11:38

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...