Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" divas nedēļas nāksies iztikt bez Riberī un Rafinjas

"Bayern" divas nedēļas nāksies iztikt bez Riberī un Rafinjas
Franks Riberī
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Francijas izlases futbolists Franks Riberī vakar treniņā guvis savainojumu un viņam nāksies izlaist aptuveni divas nedēļas.

"Riberī konstatēts labā augšstilba muskuļa plīsums, kura dēļ futbolistam nāksies izlaist vismaz trīs nākamās spēles: piektdienas ciņu pret "Wolfsburg", kura šobrīd ar 34 punktiem atrodas otrajā vietā Bundeslīgā, mājas spēli pret "Schalke" nākamotrdien un izbraukuma spēli pret "Stuttgart" četras dienas vēlāk," teikts kluba oficiālajā mājaslapā.

"31 gadu vecais francūzis tuvāko dienu laikā nevarēs piedalīties komandas treniņos, bet paredzams, ka nākamtrešdien viņš būs pietiekami vesels, lai trenētos individuāli. Ja viss ritēs pēc plāna, Riberī varēs trenēties kopā ar komandu aiznākamnedēļ."

"Bayern" spēlē pret "Wolfsburg" nevarēs palīdzēt arī brazīļu aizsargs Rafinja, kurš sastiepis kreisās potītes saites, un bez futbola nāksies iztikt aptuveni divas nedēļas.

Minhenes "Bayern" šosezon ar 14 uzvarām un trīs neizšķirtiem ierindojas pirmajā vietā Bundeslīgā, bet piektdien gaidāma grūta cīņa pret tuvāko sekotāju "Wolfsburg".

Izmantotie resursi:
Ribery and Rafinha injured - FC Bayern München AG