Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Biļetes uz Eirolīgas "Final Four" izpērk diennakts laikā

Andrejs Siliņš

Biļetes uz Eirolīgas "Final Four" izpērk diennakts laikā
"Palacio de Deportes" arēna Madridē
Foto: blogdebasket.com

Gandrīz sešus mēnešus pirms ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīra nepilnu 24 stundu laikā izpirktas visas regulārās biļetes uz čempionu noskaidrošanas turnīru, ziņots Eirolīgas mājaslapā.

"Final Four" turnīrs paredzēts no 14. līdz 17. maijam Spānijas galvaspilsētā Madridē esošajā "Palacio de Deportes", kur ir vietas 15 000 līdzjutēju. Regulārās biļetes garantē vietu tribīnēs uz turnīrā paredzētajiem mačiem, bet "Premium" biļetes, ko sāks tirgot īsi pirms Jaungada, garantēs arī VIP ēdināšanu. Trešdien tirgošanā tika palaistas regulārās biļetes un nepilnu 24 stundu laikā tās tika izpirktas.

25% pircēju nav norādījuši, kuras komandas atbalstītāji ir. 61% biļešu pircēju ir no Spānijas, apliecinot turnīra rīkotājvalsts iedzīvotāju interesi par turnīru, kāda tā bijusi arī iepriekš. Aptuveni 40% no pircējiem kā savu komandu norādījuši vietējo "Real" cerībā, ka tā iekļūs "Final Four". Starp citu, nopirktās biļetes būs iespējams oficiāli pārdot atpakaļ, kas vairāk interesēs tiem, kuru atbalstītās komandas turnīrā tomēr nenonāks.

Katrai no četrām "Final Four" iekļuvušajām komandām tiks piešķirtas 800 biļetes, ko pārdot saviem līdzjutējiem.

Turnīra mājiniece "Real" ceļu uz "Final Four" sākusi gana labi - piecas uzvaras septiņās spēlēs un pirmā vieta A grupā. Tiesa, pēdējās divās cīņās piedzīvoti divi zaudējumi.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-28 19:01, pirms 9 gadiem
nu real zaudeja efes paceela zalgiri un zaudeja unics takaa nav divi pec kaartas