Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pudeles incidents - "Barcelona" piesaka karu Spānijas futbola dzīves vadītājiem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pudeles incidents - "Barcelona" piesaka karu Spānijas futbola dzīves vadītājiem
Mirkli pēc pudeles metiena pa "Barcelona" spēlētājiem
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola čempionātā klāt 10. kārta, bet spāņu medijos galvenā tēma joprojām ir mačs pirms nedēļas starp "Valencia" un "Barcelona" (2:3). Spēles izskaņā kāds līdzjutējs meta ar pudeli pa "Barcelona" spēlētājiem, un šis šķietami nelielais incidents izraisījis lavīnveidīgus vārdu karus un konfliktus starp "Barcelona" un Spānijas futbola dzīves vadītājiem.

Ne tik smagi eksāmeni top klubiem šonedēļ

Ja pagājušajā nedēļas nogalē vairāku pēdējo sezonu TOP3 komandām "Barcelona", Madrides "Real" un Madrides "Atletico" bija ļoti sarežģīti pretinieki (attiecīgi "Valencia", "Athletic" un "Sevilla") un arī dzīvē piepildījās augstā sarežģītības pakāpe ("Atletico" zaudēja, kamēr "Barcelona" un "Real" izmocīja uzvaras, kuras diez vai var saukt par līdz galam pelnītām), tad gaidāmajā nedēļas nogalē uz papīra pretinieki ir vieglāki. Tiek sagaidīts, ka "Atletico" reabilitēsies savu skatītāju priekšā un pārspēs "Malaga", diez vai "Barcelona" radīsies nopietnas problēmas mājās ar pastarīti "Granada" (0-3-6), un vienīgi "Real" tā pa īstam jābaidās par iespējamu paklupšanu - viesos cīņa ar "Deportivo Alaves" (2-4-3). Lai kāds būtu pretinieks, izbraukuma spēles Spānijā (tāpat kā gandrīz it visur) ir vienmēr bīstamas. Turklāt "Real" vienīgā no "La Liga" komandām nedēļas vidū aizvadīja Spānijas kausa spēli - daudzi labākie tika atpūtināti, bet ne visi.

Ne tik skaļo un spēcīgo pretinieku dēļ spāņu medijos vairāk tiek runāts nevis par gaidāmajiem mačiem, bet apspriesti karstākie notikumi iepriekšējā kārtā, kā arī notiek dažādu citu visai iedzeltenu tēmu apspriešana kā, piemēram, Krištianu Ronaldu mazrezultativitāte sezonas sākumā (portugālis labojis dažu labu savu antirekordu) un plaša spriedelēšana par "Valencia" līdzjutēja mesto pudeli pa "Barcelona" līksmojošajiem līdzjutējiem pēc uzvaras vārtu gūšanas. Izskriesim cauri dažām aktuālākajām pēdējo dienu ziņām.

Valensijā nopietnu traumu guva Andress Injesta, kurš izlaidīs sešas līdz astoņas nedēļas un tādējādi diemžēl nepiedalīsies arī 4. decembra "El Clásico". Starp citu, "Barcelona" lazareti papildinājis arī aizsargs (tieši aizsardzībā Žerāra Pikē un Žordi Albas prombūtnē ir lielākās problēmas) Žeremī Matjē, kurš savainojumu guva Katalonijas superkausa spēlē pret "Espanyol". Šo maču vinnēja "Espanyol", Barselonai spēlējot ar daudziem rezervistiem. Daudz lielāku rezonansi gan guva incidents Valensijā - proti, "pudeles skandāls".

Pudeli metušais līdzjutējs: "Lūdzu piedošanu, taču Neimārs izturējās aizskaroši"

Ātri vien tika identificēts pudeles metējs - tas bija kāds 17 gadus vecs "Valencia" fans. Viņš atzina savu vainu, tai pašā laikā uzsverot, ka Neimārs sarūgtinātos mājinieku līdzjutējus provocējis: "Tiklīdz izmetu pudeli, sapratu, ka tā ir briesmīga kļūda. Taču Neimārs izturējās aizskaroši un provocēja "Valencia" fanus, kuri atbalstīja savu komandu līdz pēdējam elpas vilcienam. Pudele, kas bija praktiski tukša, spēja notriekt no kājām nevis vienu, bet piecus spēlētājus, izliekoties, ka šī pudele nodarījusi tik lielu nodarījumu. Taču visvairāk man sāp, ka mana rīcība neparāda patieso "Valencia" fantastisko līdzjutēju seju un vērtības. Lūdzu piedošanu "Barcelona", bet visvairāk savam klubam, kuru atbalstu visu savu dzīvi."

Tā ka pat atvainojoties var iekniebt pretiniekam, un principā līdzīgā stilā runāja "Valencia" kapteinis Dani Pareho: "Varbūt tā nebija provokācija, taču katrā ziņā domāju, ka pretiniekiem trūka cieņas izrādīšanas. "Mestalla" ["Valencia" stadions - aut.] nekad tā neuzvedas, un ticu, ka Neimāram nebija taisnība. Ir jāsaprot, ka šādos pretiniekam smagos brīžos ["Barcelona" izrāva 3:2 pēdējās sekundēs - aut.] nav īstais laiks provocēt. Jā, tu vari svinēt vārtu guvumu, kad esi ļoti laimīgs, bet nevajag kaitināt vai kūdīt pretinieku līdzjutējus. Tiesa, fans, kurš izmeta pudeli, arī rīkojās nepareizi. Ceru, ka nekas tāds neatkārtosies." "Valencia" no organizatoriem saņēma 1 500 eiro sodu un brīdinājumu, ka šāda ekscesa atkārtošanās var novest pie kādas spēles aizvadīšanas pie slēgtām tribīnēm.

"Barcelona" piesaka karu Spānijas futbola organizācijām un vadītājiem

Arī spāņu Disciplinārlietu komiteja, nepieņemot gan konkrētus lēmumus, pakratīja pirkstu "Barcelona" virzienā, nosodot veidu, kādā katalāņi svinēja vārtu guvumu, kā arī to, ka vairāki "Barcelona" spēlētāji, kuriem pudele netrāpīja, simulēja un gāzās gar zemi. "Barcelona" atbildi parādā nepalika, nosaucot Disciplinārlietu komitejas komentārus par briesmīgiem un norādot, ka šai situācijā patiesie cietēji padarīti par vainīgajiem. "Barcelona" arī uzsvēra, ka naidīga attieksme no tribīņu puses bijusi ne tikai mača beigās, bet visas spēles gaitā. Visbeidzot "Barcelona" paironizēja, ka turpmāk Spānijas Futbola federācijai (SFF) vajadzētu rūpīgi analizēt katru gūto vārtu svinības. "Barcelona" pamācoši norādīja, ka SFF būtu jāatturas no subjektīviem spriedumiem, kas nav savienojami ar šīs organizācijas noteiktajiem principiem.

Uguni eļļai "Barcelona" un oficiālo organizāciju attiecībās pielēja arī "La Liga" šefs Havjers Tebass: "Izskatījās, ka "Barcelona" spēlē boulingu [domāts - futbolisti krita kā ķegļi boulinga spēlē - aut.] - mēs visi redzējām fotouzņēmumus. Mūsu turnīru skatās miljoniem bērnu. Ja mani bērni redzētu, ka es šādi tēloju vai tamlīdzīgi, es justos apkaunots." "Barcelona" šoreiz reaģēja vēl asāk un oficiālā kluba paziņojumā aicināja Spānijas Sporta administratīvo tiesu pieņemt lēmumu Tebasa un SFF locekļu sakarā. "Barcelona" Tebesa un SFF paziņojumus nosauca par "nepieņemamām publiskām deklarācijām", piebilstot, ka ""Barcelona" publiski nosoda Tebesu un no šī brīža pilnībā zaudējusi uzticību viņam."

Spēle ar "Granada"? Visus joprojām interesē "Valencia" - "Barcelona"...

Pat pirms rītdienas spēles ar pastarīti "Granada" preses konferencē "Barcelona" trenerim Luisam Enrikem visvairāk nācās atbildēt uz jautājumiem par spēli Valensijā. Sākotnēji Enrike attrauca, ka viņam šai sakarā vairs nav ko piebilst, un ka kluba preses relīzēs viss pateikts, tomēr, atbildot uz jauniem un jauniem jautājumiem, Enrike uzsvēra: "Žēl, ka nepārtraukti nokļūstam dažādās pretrunīgās situācijās, un šī ir vēl viena no tādām. "Barcelona" gadiem ir uzvarējusi SFF "Fair Play" balvu, un šis fakts runā pats par sevi. Tāpat mūsu spēlētāji neveic nejaukus izklupienus un nesavaino pretiniekus [Enrike dod mājienu par Injestas savainošanu Valensijā - aut.]. Tās ir vērtības, ko cenšamies ievērot. Tebasa izteikumi? Mēs esam čempioni, un mūsu mērķis ir trofejas. Kaut kādas spekulācijas nenāk par labu nevienam. Komanda ar visvairāk punktiem būs pelnījusi titulu, un tas ir svarīgākais."

Zidāns: "Ronaldu nav norūpējies, bet dusmīgs gan"

"Real" ir Spānijas čempionāta līdere, un klubā atmosfēra ir laba, tostarp pēc 7:1 uzvaras kausa izcīņas mačā pār trešās līgas klubu "Cultural". Madridiešu labā šai spēlē fantastiskus vārtus iesita aizsargs Načo, un "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns pēc cīņas ar smaidu bija spiests atzīt: "Načo vārti ir kaut kas ārkārtējs, tie ieies vēsturē. Mani vārti Čempionu līgas finālā pret "Bayer"? Nē, domāju, ka Načo vārti bija labāki. Esmu laimīgs par viņu - viņš to bija pelnījis, jo vienmēr trenējas kā īsts profesionālis. Esmu priecīgs par visu komandu. Pret "Cultural" mēs respektējām pretinieku - viņi spēlēja labi un, ja mēs neattiektos nopietni, viņi varēja mums nodarīt pāri."

Načo vārti: https://www.youtube.com/watch?v=tOQ...

Nedēļas vidū jau publicējām Krištianu Ronaldu interviju, kurā viņš izteica domu, ka viņam nepieciešami nīdēji - tieši viņi visvairāk palīdz sasniegt aizvien jaunas virsotnes. Pēdējās nedēļās Ronaldu, iespējams, šo nīdēju pietrūcis, jo portugāļu vārtu mašīna, ar kuru itin drīz saskarsies Latvijas izlase, nedaudz buksē. Zidāns pirms mača ar "Alaves" uzsver: "Ronaldu nav norūpējies, taču, iespējams, viņš ir dusmīgs. Viņš vēlas gūt vārtus, un tas ir normāli. Viņš ir unikāls par to, ko līdz šim ir paveicis un turpina darīt. Vienkārši viņš savus standartus ir pacēlis tik augstu, ka, viņam negūstot vārtus kādu laiku, cilvēki uzreiz ir izbrīnīti. Viņam ar to ir jāsadzīvo - fenomenāliem cilvēkiem ar to ir jāsamierinās."

Zidāns par spēli ar "Alaves": "Tā būs grūta, jo šī komanda savā laukumā vēl nav zaudējusi." "Real" pret "Alaves" būs jāiztiek bez Dani Karvahala, kurš lielā ātrumā sapelnījis sezonā piecas dzeltenās kartītes, kas nozīmē viena mača diskvalifikāciju. Tāpat "Real" joprojām būs bez Lūkas Modriča, Kasemiru un Serhio Ramosa. Attiecībā uz horvātu pussargu, Zidāns sniedza informāciju, ka Modričs joprojām nav trenējies ar komandu un diez vai varēs palīdzēt arī izlasei, kurai PK2018 kvalifikācijā 12. novembrī jāuzņem Islande.

Par Simeoni - līdz nāve mūs šķirs...

"Atletico" nebauda tik lielu preses interesi kā "Barcelona" un "Real", taču jāatzīmē Antuāna Grīzmana aģenta sacītais, ka vasarā PSG atkal tēmēs uz šī uzbrucēja iegūšanu, kaut minimālā izpirkuma summa līgumā (Grīžmans to parakstījis līdz 2021. gadam) ir 100 miljoni eiro. Kamēr gaisā virmo šādas runas, gan Grīzmans, gan cits "Atletico" spēlētājs Sauls izteikušies, ka nepametīs šī brīža komandu, kamēr vien to trenē Djego Simeone. Sauls pat sacīja: "Gan man, gan "Atletico" Simeone ir viss. Viņš mani padarīja par spēlētāju, kāds esmu. Pagāja laiks, kamēr panācu viņa ticību manī, bet tagad, kad šī ticība ir, man jācīnās līdz nāvei, lai to nosargātu." Grīzmans: "Kad pagarināju līgumu ar "Atletico", prasīju Simeonem, vai paliek arī viņš. Man tas bija svarīgi. Man joprojām no viņa daudz jāmācās. Sākšu apsvērt "Atletico" pamešanu tikai gadījumā, ja viņš klubu pametīs."

"La Liga" 10. kārta

SpēlesDatumsLaiks
Leganes - Real Sociedadpiektdiena21:45
Sporting Gijon - Sevillasestdiena14:00
Alaves - Real Madridsestdiena17:15
Atletico Madrid - Malagasestdiena19:30
Barcelona - Granadasestdiena21:45
Eibar - Villarrealsvētdiena14:00
Athletic Bilbao - Osasunasvētdiena18:15
Real Betis - Espanyolsvētdiena20:30
Las Palmas - Celta Vigosvētdiena22:45
Deportivo La Coruna - Valenciapirmdiena22:45

Spānijas čempionāta tabula

VKomandaSUNZVAP
1.Real Madrid 9 63024:9 21
2.Sevilla 9 62117:12 20
3.Barcelona 9 61229:12 19
4.Villarreal 9 54016:5 19
5.Atletico 9 53121:4 18
6.Athletic Bilbao 9 50414:12 15
7.Real Sociedad 9 41414:12 13
8.Celta 941413:17 13
9.Las Palmas 9 33317:15 12
10.Malaga 9 33312:10 12
11.Eibar 9 33314:13 12
12.Real Betis 9 32411:19 11
13.Deportivo Alaves 9 2439:11 10
14.Leganes 9 3159:17 10
15.Valencia 9 30613:18 9
16.Espanyol 9 15312:178
17.Deportivo La Coruna 9 2256:14 8
18.Sporting Gijon 9 2257:18 8
19.Osasuna 9 13511:19 6
20.Granada 9 0368:23 3

Rezultatīvākie spēlētāji

VSpēlētājsKlubsSk (11m)
1.Luiss SvaressBarcelona7
2.Lionels MesiBarcelona7 (2)
3.Antuāns GrīzmansAtletico6
4.-5.Nikola SansoneVillarreal5 (1)
4.-5.Arics AdurissAthletic5 (1)

Izmantotie resursi:
AS.com - Diario online deportivo. Fútbol, motor...

1 2 50 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2016-10-28 21:53, pirms 8 gadiem
Nezinu kā ar to pudeli, bet Lionelam tajā bildē diezgan pamatīgs stojaks.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-28 21:55, pirms 8 gadiem
cepuri nost fana priekšā (nafig tam sīkajam gailēnam bija jākūda?),kā ķegļus ar to pudeli notrieca

  +1 [+] [-]

, 2016-10-28 21:57, pirms 8 gadiem
Tam gailim neimaram ar ķieģeli vajadzētu mest, nevis pudeli.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-28 22:00, pirms 8 gadiem
Video 45.sekundē Barcas spēlētāji tik tiešām izskatās pēc boulinga ķegļiem
Slēpts komentārs: 555

 +13 [+] [-]

, 2016-10-28 22:01, pirms 8 gadiem
Saprotu vēl, ka spēles situācijā pietēlo, bet, ka ar plastmasas pudeli profesiionāli sportisti tiek nopļauti gar zemi... Tā jau ir ņirgāšanās pašiem par sevi.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:12, pirms 8 gadiem
Nunnuki

     [+] [-]

, 2016-10-28 22:14, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Nezinu kā ar to pudeli, bet Lionelam tajā bildē diezgan pamatīgs stojaks.
Suarez ar platām kājām priekšā guļ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:21, pirms 8 gadiem
Kas tā par mīksto loģiku locīties no pudeles pa galvu

  -1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:24, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: "Mestalla" ["Valencia" stadions - aut.] nekad tā neuzvedas
----
kaa tad. dziivnieki...
https://www.youtube.com/watch?v=X3h...

un staasts par simulaacijaam ir vienkaarshi chau. taa pudele traapiija vairaakiem, ne tuvu nebija tuksha, nokrita divi, kam traapiija, paareejie nereagjeeja.

no otras puses, protams, ka taa svineeshana tik tuvu radikaalaakajiem liidzjuteejiem nav iisti paardomaata
Protams, protams

  -1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:27, pirms 8 gadiem
Ceru, ka 555 nekad ar futbola, vai basketbola bumbu nav pa seju dabūjis.

Kāpēc? Jo šis droši vien to nabaga cilvēciņu, no kura puses tā bumba lidotu, mēģinātu iesūdzēt par smagu miesas bojājumu nodarīšanu

Ne tuvu ne tik tukšā... pudele viņam.
Mēs par pudeli runājam. Taču nekļūstiet smieglīgi. Gribot nevienam pāri tā nopietni nevarētu nodarīt. Pat nav jēgas sākt diskutēt. Absurds

  +1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:31, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Ceru, ka 555 nekad ar futbola, vai basketbola bumbu nav pa seju dabūjis.

Kāpēc? Jo šis droši vien to nabaga cilvēciņu, no kura puses tā bumba lidotu, mēģinātu iesūdzēt par smagu miesas bojājumu nodarīšanu

Ne tuvu ne tik tukšā... pudele viņam.
Mēs par pudeli runājam. Taču nekļūstiet smieglīgi. Gribot nevienam pāri tā nopietni nevarētu nodarīt. Pat nav jēgas sākt diskutēt. Absurds
taapeec jau tu lasi zemenes un atkritumus pie Londonas lielveikalu miskasteem, ka neesi maaciijies fiziku. kad no augshas (un Mestaljaa ir staavas tribiines) to nebuut ne tuksho pudeli ar uudeni iemet pa galvu, tur nekas patiikams nav. maigi sakot. tas ir pavisam savaadaak, nekaa nest to pudeli rokaas. es domaaju, ka ar pilniem mangaljiem var arii par invaliidu pataisiit. un ir jaabuut pilniigi debiilam (kaads tu, protams, arii esi), lai par to priecaatos.

  -3 [+] [-]

, 2016-10-28 22:32, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: taapeec jau tu lasi zemenes un atkritumus pie Londonas lielveikalu miskasteem, ka neesi maaciijies fiziku. kad no augshas (un Mestaljaa ir staavas tribiines) to nebuut ne tuksho pudeli ar uudeni iemet pa galvu, tur nekas patiikams nav. maigi sakot. tas ir pavisam savaadaak, nekaa nest to pudeli rokaas. es domaaju, ka ar pilniem mangaljiem var arii par invaliidu pataisiit. un ir jaabuut pilniigi debiilam (kaads tu, protams, arii esi), lai par to priecaatos.
Nomaini tak reiz plati

     [+] [-]

, 2016-10-28 22:33, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Ceru, ka 555 nekad ar futbola, vai basketbola bumbu nav pa seju dabūjis.

Kāpēc? Jo šis droši vien to nabaga cilvēciņu, no kura puses tā bumba lidotu, mēģinātu iesūdzēt par smagu miesas bojājumu nodarīšanu

Ne tuvu ne tik tukšā... pudele viņam.
Mēs par pudeli runājam. Taču nekļūstiet smieglīgi. Gribot nevienam pāri tā nopietni nevarētu nodarīt. Pat nav jēgas sākt diskutēt. Absurds
Pilnīgi piekritu, točna kaut kāds sviests, tagad par sūda ūdens pudeli sūdzēs tiesā. simulē un ar roku bauda vai asinis netek, tīrāka simulācija, vai vienkārši mīkstais, nabaga geymars. Zinu, ka tiksim nograuzti no Barsas fanu puses.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:33, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Nomaini tak reiz plati
kaa tev ar to politiku iet? tavs resnais, sasviidushais elks palicis bez pus-partijas
laiks vienam idinjam iet glaabt otru! uz priekshu, staajies iekshaa!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:37, pirms 8 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Pilnīgi piekritu, točna kaut kāds sviests, tagad par sūda ūdens pudeli sūdzēs tiesā. simulē un ar roku bauda vai asinis netek, tīrāka simulācija, vai vienkārši mīkstais, nabaga geymars. Zinu, ka tiksim nograuzti no Barsas fanu puses.
Nē, nē, ko Tu... no NELIELA augstuma Tev iemet ar pudeli un esi beigts.

Saņem sitienu ar futbola bumbu tieši sejā... un tas pat NAV SĀPĪGI. Uz pāris sekundēm neko neredzi, jo asaras saskrien acīs un tas arī viss.
Fizmatiķis 555

  -2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:37, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: kaa tev ar to politiku iet? tavs resnais, sasviidushais elks palicis bez pus-partijas
laiks vienam idinjam iet glaabt otru! uz priekshu, staajies iekshaa!
Es sen jau tur esmu.
Punkts. 3 izsaukuma zīmes.

     [+] [-]

, 2016-10-28 22:39, pirms 8 gadiem
Izrādās, ka "bamslis" dod galvā, ne tikai pārnestā, bet arī tiešā nozīmē!

  -2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:39, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Nē, nē, ko Tu... no NELIELA augstuma Tev iemet ar pudeli un esi beigts.

Saņem sitienu ar futbola bumbu tieši sejā... un tas pat NAV SĀPĪGI. Uz pāris sekundēm neko neredzi, jo asaras saskrien acīs un tas arī viss.
Fizmatiķis 555
uztaisam eksperimentu. panjem mazo mineraaluudens pudeli (tev tachu pietiks naudas vienai, vai ne?). atstaaj treshdalju uudens. un no 2 metriem iemet no visa speeka pa savu bojfrendu. vai televizoru. vai pret sienu, lai pasham traapa.
te mees runaajam par pudeli, ko meta no augshas. ar speeku. tas ir daudz saapiigaak par futbola bumbu, kuru gaidi un atsit ar pieri.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:41, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Es sen jau tur esmu.
Punkts. 3 izsaukuma zīmes.
tu paliki ar Kaiminju vai aizgaaji taisiit to jauno Poikaana organizaaciju?

  -3 [+] [-]

, 2016-10-28 22:41, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: uztaisam eksperimentu. panjem mazo mineraaluudens pudeli (tev tachu pietiks naudas vienai, vai ne?). atstaaj treshdalju uudens. un no 2 metriem iemet no visa speeka pa savu bojfrendu. vai televizoru. vai pret sienu, lai pasham traapa.
te mees runaajam par pudeli, ko meta no augshas. ar speeku. tas ir daudz saapiigaak par futbola bumbu, kuru gaidi un atsit ar pieri.
kuru gaidi un atsit ar pieri.
Skaidrs, cik Tu mums esi tālu no reāla futbola spēlēšanas.

Turpini auklēt TV.
Jauku vakaru

  -2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:43, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: kuru gaidi un atsit ar pieri.
Skaidrs, cik Tu mums esi tālu no reāla futbola spēlēšanas.

Turpini auklēt TV.
Jauku vakaru
neesi redzeejis, kaa izsleedz ar bumbu pa seju, piemeeram, kad staav sieninjaa? aa, nu jaa. tu tachu cik gadus pie SB kartona kastee dziivoji. bez eertiibaam, bez TV. ar sliktu bariibu. kas neglaabjami sabojaaja smadzenes. jau taa bojaataas

  +3 [+] [-]

, 2016-10-28 22:44, pirms 8 gadiem
Fanoju par barsu, bet nu cirks kaut kāds, paši uzprasījās. Varēja priecāties par golu, bet Neimāram kaut kas jāuzmuld skatītājiem. Lai labāk priecājas, ka ar kādu koka gabalu vai dzelzi neiemeta. Un kas man barsas spēlētājos reāli besī, ka pat tādi sīkaļas kā Alba var lēkāt apkārt tiesnesim vai pretinieku spēlētājiem un provocēt vai iet razborkās, bet kā viņiem pieskaras tā ir mega nokauts dabūts. Būtu iemetuši to pudeli atpakaļ tribīnēs vai nomazgātu rokas. Kā Alves savulaik apēda banānu

     [+] [-]

, 2016-10-28 22:45, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: kuru gaidi un atsit ar pieri.
Skaidrs, cik Tu mums esi tālu no reāla futbola spēlēšanas.

Turpini auklēt TV.
Jauku vakaru
Neteiksim, ka pats neesi tālu no realitātes.

"Būdams ekonomists" stāstīji, ka lielāko naudu budžetā ienes mazie uzņēmumi, bet īstenībā ir tieši otrādi! 7000 lielākie ienes 90%, bet pārējie 10%(80 000 kopā)!

  -2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:47, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: neesi redzeejis, kaa izsleedz ar bumbu pa seju, piemeeram, kad staav sieninjaa? aa, nu jaa. tu tachu cik gadus pie SB kartona kastee dziivoji. bez eertiibaam, bez TV. ar sliktu bariibu. kas neglaabjami sabojaaja smadzenes. jau taa bojaataas
Lai saprastu, iedošu salīdzinājumu.

Tu raksti "kuru gaidi un atsit ar pieri". Tas ir tas pats, kas pateikt, ka hokejisti, kuriem zobus izsit ar ripu, gaida ripu un atsit to ar saviem zobiem.

Tieši tik tālu, kā jau es teicu, Tu esi no reāla futbola.
Kāpēc es varu teikt, ka saņemts sitiens ar futbola bumbu taisni starp acīm nesāp un aprakstīt tieši kādas ir izjūtas? Jo esmu ar to nodarbojies.
Par ko raksti pretī Tu? Par kaut kādām atsišanām ar pieri. Ko Tu tur vari atsist, ja negaidīti saņem tieši starp acīm.

Sāk jau aiziet pilnīgi truli un zem mana un jebkura cita inteliģenta cilvēka līmeņa.
Kā jau teicu, ar labvakar!

  +3 [+] [-]

, 2016-10-28 22:49, pirms 8 gadiem
Nesaprotu kāda jēga šajā situācijā turpināt izdomāt attaisnojumus? Nu tas tak skaidrs ka tēloja tur viss bariņš. Pat nezinu kas īsti ir smieklīgāk - tā tēlošana vai arī sekojošais skandāliņš ko tur tagad sarīkojuši, it kā no mēness visi būtu nokrituši un pirmo reizi simulācijas ieraudzījuši.

     [+] [-]

, 2016-10-28 22:51, pirms 8 gadiem
ka jau barca.. ka nunjas nokrita. suarezs vsp.. biju labakas domas par neimaru, par parejiem viss tpt sen skaidrs.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-28 22:52, pirms 8 gadiem
par visu shito man vislabaak patika shitais raksts

Blaming Barca players for bottle-throwing...

jaa,reakcija bija paarspiileeta,bet nevajag izlikties naiviem,jo taapat saprotams,ka ar ko met un kas met,speeleetaaji saprata tikai jau peec notikushaa

     [+] [-]

, 2016-10-28 22:52, pirms 8 gadiem
DaMarcus rakstīja: Lai saprastu, iedošu salīdzinājumu.

Tu raksti "kuru gaidi un atsit ar pieri". Tas ir tas pats, kas pateikt, ka hokejisti, kuriem zobus izsit ar ripu, gaida ripu un atsit to ar saviem zobiem.

Tieši tik tālu, kā jau es teicu, Tu esi no reāla futbola.
Kāpēc es varu teikt, ka saņemts sitiens ar futbola bumbu taisni starp acīm nesāp un aprakstīt tieši kādas ir izjūtas? Jo esmu ar to nodarbojies.
Par ko raksti pretī Tu? Par kaut kādām atsišanām ar pieri. Ko Tu tur vari atsist, ja negaidīti saņem tieši starp acīm.

Sāk jau aiziet pilnīgi truli un zem mana un jebkura cita inteliģenta cilvēka līmeņa.
Kā jau teicu, ar labvakar!
ja bumba traapa starp aciim - tas NESAAP? nu, ja smadzenju nav, tad nesaap, protams. un tavaa gadiijumaa es par to nemaz nebriinos

ja tomeer kaadreiz saaksi speeleet, tad teikshu tev, mans mazais distrofiskais klaviatuuras mocart, vienu lietu - ir stipri jaapiedomaa, kaa to bumbu njem uz galvas, un pareizaa vieta ir shii ljoti noderiigaa orgaana - galvas - stipraakaa dalja, proti, pieres augshdalja.

nezinu, ar ko tu tur esi nodarbojies starplaikaa starp zemenju lasiishanu un drachiishanu uz TSO plakaatu, bet katraa zinjaa interesants saliidzinaajums ar ripu un bumbu

un jaa, neesmu speeleejis jau nedeeljas 2

  -1 [+] [-]

, 2016-10-28 22:57, pirms 8 gadiem
ABa rakstīja: Nesaprotu kāda jēga šajā situācijā turpināt izdomāt attaisnojumus? Nu tas tak skaidrs ka tēloja tur viss bariņš. Pat nezinu kas īsti ir smieklīgāk - tā tēlošana vai arī sekojošais skandāliņš ko tur tagad sarīkojuši, it kā no mēness visi būtu nokrituši un pirmo reizi simulācijas ieraudzījuši.
kursh konkreeti teeloja? Neimaaram pa galvu iemeta. par Suaresu mees patiesiibu neuzzinaasim - traapiija vai nee, katraa zinjaa Neimaars nebija vieniigais, taa pudele tur "padancoja". tas, ka Maskerano un veel kaads, paceela rokas pie galvas, aizsargaajoties, ir teeloshana?

un te Barca netaisa skandaalu par konkreeto incidentu. tur vispaar viss jau bija beidzies, nevienam nebija nekaadu pretenziju. liidz briidim, kad liigas prezidents, kaisliigs madrides fans, uzbruka Barcai, un peec tam to saaka dariit ESP futbola organizaacijas. kuras neko tamliidziigu - komentaarus par speeleetaaju uzvediibu un golu svineeshanu - liidz shim nebija atljaavushaas. tas ir objektiivi? godiigi? kaa tieshi Barcas liidzjuteejiem buus jaareagjee, ja saaks tiesaat, kaa pagaajushaas sezonas saakumaa?

     [+] [-]

, 2016-10-28 23:03, pirms 8 gadiem
O ..O ..

Vietejo puiku strìdi par to kuram garàks xD
Laiks pieteikt karu Barcelona .. pietiks simulèt.. xD

  +2 [+] [-]

, 2016-10-28 23:28, pirms 8 gadiem
Protams, ka mest jebkāda veida priekšmetus futbolistu virzienā tas ir absolūti nepieļaujami, bet nu šitā simulēt...Suaresam pat lāgā netrāpija, čalis pāris sekundes padomāja krist vai nekrist - ai davai nokritīšu.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-28 23:40, pirms 8 gadiem
Nu cirks kkāds, bet tas, ka Neimāram patīk provocēt nav nekāds jaunums, gan viņš vienreiz samaksās par šito visu padarīšanu un būtu ar kko smagāku tiem simulantiem iemetis tas fans.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-28 23:46, pirms 8 gadiem
Bet nu organizācijām ir jācīnās un jāsoda šitie simulanti, tas jau ir aizgjis pārāk tālu...un nerunāju tikai par šo incidentu.
1 2 50 komentāri