Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hodžsons par Keina debijas vārtiem: "Tā nedaudz ir kā pasaka"

Andrejs Siliņš

Hodžsons par Keina debijas vārtiem: "Tā nedaudz ir kā pasaka"
Harijs Keins
Foto: AP/Scanpix

"Tā nedaudz ir kā pasaka, bet jauki, ka šāda pasaka izrādās īstenība," pēc Harija Keina vārtu guvuma debijas spēlē Anglijas valstsvienībā pret Lietuvu (4:0) priecīgs par jauno uzbrucēju bija angļu galvenais treneris Rojs Hodžsons.

"Sapnis ir piepildījies," pēc izcilās debijas Anglijas izlases sastāvā ar gūtiem vārtiem pret Lietuvu sacīja 21 gadu vecais angļu uzbrucējs Harijs Keins. "Katram spēlētājam, kurš piedzīvo debiju valstsvienībā, ir sapnis gūt vārtus. Fakts, ka tas notika tik ātri, ir vienreizējs." Keins guva vārtus vien 18 sekundes pēc uznākšanas laukumā. "Sākumā man šķita, ka vārtsargs atvaira sitienu, bet, kad redzēju, ka bumba pieskaras tīklam, manī bija īstas emocijas - bija gods par savu ģimeni un par sevi pašu."

Keinam šie bija pirmie vārti izlases rindās, bet kopumā šajā sezonā jau 30 vārtu guvumi. Pats jaunietis gan nespēja rast izskaidrojumu tik sekmīgam sniegumam: "Neesmu drošs, ja godīgi. Es vienkārši izbaudu procesu un katru laukumā pavadīto minūti. Vienkārši gribu būt laukumā un spēlēt." Keins apliecināja gatavību spēlēt arī gaidāmajā pārbaudes spēlē pret Itāliju, ja tiks izsaukts.

Lietuvas izlases galvenais treneris Igors Pankratjevs nosauca Keinu par snaiperi, bet Anglijas izlases treneris Rojs Hodžsons tādu vārdu nevēlējās apstiprināt: "Ja "snaiperis" ir vārds, kas jums patīk, lietojiet to. Bet es to neteicu. Šī ir fantastiska situācija Harijam. Esam sajūsmā par viņu. Tā nedaudz ir kā pasaka, bet jauki, ka šāda pasaka izrādās īstenība. Nedomāju, ka viņš ir cilvēks, kurš pakļausies spiedienam, bet viņam būs jāpieņem nonākšana mediju ugunīs, kur viņš jau ir. Viņš ir labās rokās klubā un esam droši, ka izaudzināsim viņu, lai būtu daļa no mūsu nākotnes."

Izmantotie resursi:
Football News, Soccer News, Transfers &...
The official website for European football –...

  -2 [+] [-]

, 2015-03-28 15:34, pirms 9 gadiem
Tajā golā bižku nolažoja lietuviešu vārtsargs. Nevajadzēja mēģināt tvert bumbu, bet vajadzēja ar dūri triekt prom.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-28 16:07, pirms 9 gadiem
rihardilio rakstīja: Tajā golā bižku nolažoja lietuviešu vārtsargs. Nevajadzēja mēģināt tvert bumbu, bet vajadzēja ar dūri triekt prom.
Kuras izlases vārtus tu pats sargā?

  +8 [+] [-]

, 2015-03-28 16:35, pirms 9 gadiem
Pēc kādām vēl 18 sekundēm? pēc 78 sekundēm guva vārtus. Sākotnēji britu komentētāji noapaļoja līdz 80 sekundēm, kā rezultātā daļa pasaules pārklausījās. Izskatās, ka arī šeit kāds pārklausījies.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-28 16:46, pirms 9 gadiem
K-Rab rakstīja: Kuras izlases vārtus tu pats sargā?
Es vai tad saku, ka slikts vārtsargs? Es saku, ka kļūdījās.
Bez tam es pats labi sargāju vārtus, ņemot vērā ka neesmu profesionālis.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-28 16:56, pirms 9 gadiem
rihardilio rakstīja: Es vai tad saku, ka slikts vārtsargs? Es saku, ka kļūdījās.
Bez tam es pats labi sargāju vārtus, ņemot vērā ka neesmu profesionālis.
Jā,jā,ar dūri tieši tīklā iekšā.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-28 17:17, pirms 9 gadiem
"After days of speculation about if and when Harry Kane would make his England bow, it took the Tottenham striker only 79 seconds, three touches and one header to mark his international debut with a goal."
BBC Sport - Harry Kane: England debut goal...

     [+] [-]

, 2015-03-28 17:18, pirms 9 gadiem
Man arī izklaisījās 18! Pēc tam tik ieskatījos cik laika pagājis.